DAGBOEKJE #101; ZIELIGE GUUSJE EN PASEN

Afgelopen week besloot Nomi dat liggen niet meer leuk is, en ze probeert zelf te zitten. Ze steunt op haar handjes en dan blijft ze eventjes zitten, maar na een tijdje valt ze om. Als ze zo zit, is ze helemaal trots en gaat ze lachen, zo leuk om te zien! Ze is de laatste dagen sowieso heel vrolijk (en we vergeten maar even dat ze aan het begin van de week alleen maar aan het huilen was.. Sprongetje?). Verder gingen we met Pasen naar mijn ouders en schoonouders en ’s avonds gingen we heel even naar het paasvuur. 

Heerlijk zeg, die zomertijd. Nomi slaapt daardoor een uur langer. Afgelopen week kwam ik nergens aan toe, dus ik blogde ook heel weinig. In een paar minuutjes schreef ik een ‘spam je blog‘ artikel, zodat er toch iets online kwam. En jullie vinden het blijkbaar erg leuk om te spammen 🙂
Doordat ik een borstontsteking had, had ik wat minder melk. Om dat op te lossen, dronk Nomi minstens 10 keer per dag bij mij. We zaten dus bijna de hele dag op de bank, maar ach, dat was ook wel gezellig. Het hielp wel, want inmiddels heb ik meer melk dan voor de borstontsteking.
Guusje werd vorige week gesteriliseerd en de eerste dagen was ze heel zielig. Ze had een flinke snee in haar buik en ze liep een beetje moeilijk. Ze kwam wel regelmatig bij me liggen, dus we zaten veel met zijn drieën op de bank. Ook heb ik weer een pak muisjes gehaald (kan nog best toch, na bijna 5 maand?), wat ook weer goed schijnt te zijn voor de borstvoeding. 
Het schijnt deze week heel mooi weer te worden en ik shopte een lente outfit voor Nomi. Ik heb al wel wat t-shirtjes gekocht, maar dat is bijna allemaal in maat 74, en dat is voorlopig nog te groot. Op eerste paasdag aten we bij mijn ouders, en na het eten dronken we een borrel. Ik ben vast de enige, maar ik vind Fireman echt lekker!
Hoe was jullie week?
Gerelateerde artikelen: 

7 gedachten over “DAGBOEKJE #101; ZIELIGE GUUSJE EN PASEN

  1. Anneleen schreef:

    Wat goed dat Nomi al probeert recht te zitten, ze weet wat ze wilt, dat zie je aan haar lachje 😉 en beschuit met muisjes kan nog gerust hoor haha, geniet er van !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.