Mijn favoriete merken voor babyproducten

merken-baby

Vorige week kwam ik op de blog van Elisabeth een tag tegen over je favoriete merken voor babyproducten. De tag is bedacht door Linda van Mamaliefde.nl en omdat ik hem bij anderen heel leuk vond om te lezen, besloot ik hem zelf ook in te vullen.

Shampoo
Voor Nomi gebruik ik shampoo van Zwitsal of Etos, omdat die zo lekker ruiken. Voor Lenn gebruik ik nog geen shampoo. Hij heeft een heel droog huidje en nauwelijks haar op zijn hoofd, dus dat is nog niet nodig.

Billenzalf
Dat hebben we gelukkig bijna niet nodig, Nomi heeft bijna nooit luieruitslag gehad en Lenn nog helemaal nooit. Als het toch nodig is, gebruik ik Sudocrem en dan is het zo weer over.

luierdoekjes-action

Luierdoekjes
Die haal ik meestal bij de Action, vooral om de prijs eigenlijk. Ik haal billendoekjes ook wel eens in Duitsland bij de DM, maar daar ben ik al een tijdje niet meer geweest.

Pleisters
Die hebben we gelukkig niet zo vaak nodig. Wondjes laat ik meestal gewoon drogen en als een pleister toch nodig is, gebruik ik die van Hansaplast. Nomi weet gelukkig nog niet dat er pleisters bestaan waar plaatjes opstaan, en dat laat ik nog maar even zo 😉

Schoenen
Nomi heeft smalle voetjes, waardoor niet alle schoenen goed zitten bij haar. Daarom ben ik groot fan van Shoesme, die schoentjes passen haar echt perfect. Verder heeft ze heel veel gelopen op haar schoentjes van Jochie en die van Red-rag.

Ondergoed
Ik zweer echt bij Hema rompers, daar hebben Nomi en Lenn er allebei een aantal van. Ook die van H&M en C&A zijn prima trouwens.

Spijkerbroek
Dat is heel verschillend eigenlijk. Nomi heeft een spijkerbroek van de Hema die ze veel aanheeft, een tuinbroekje van H&M en jeansleggings van Primark. Lenn draagt nog vooral van die zachte broekjes. Hij heeft een spijkerbroekje van Name It die heel lekker soepel is, maar die stuggere spijkerbroeken komen wel als hij wat groter is.

Knijpfruit
Nomi vindt ze zo ongeveer allemaal lekker. Ze krijgt ze vaak bij mijn schoonmoeder en ik heb nog nooit gehoord dat ze er één niet lekker vond. Zelf haal ik ze wel eens bij de DM, maar thuis geef ik meestal vers fruit.

Lunchtrommel
Die hebben we nog niet.

Kinderstoel
Voor Nomi hebben we een kinderstoel van het eigen merk van Babypark. Die bevalt nog steeds heel goed. Voor Lenn hebben we sinds kort een kinderstoel van Stokke Steps, maar die moet nog in elkaar gezet worden.

Kinderbed
Nomi slaapt in een ledikantje van Ikea, en die van Lenn hebben we via Marktplaats gekocht. Ik heb eigenlijk geen idee van welk merk die is. Zijn wiegje hebben we bij Babydump gekocht.

Hydrofiele doeken
Hema, Kruidvat en Babydump. Die zijn lekker zacht en ze blijven er goed uitzien. Ik heb er ook wat van andere merken, maar die vind ik minder fijn.

Luiers
Kruidvat, DM en Etos. Nomi vindt de Woezel en Pip luiers van Etos heel leuk, maar die haal ik eigenlijk alleen als ze in de aanbieding zijn.

Babyfoon
Wij hebben voor Nomi en voor Lenn allebei een babyfoon van Beurer. Hij is vrij simpel (er zitten bijvoorbeeld geen slaapliedjes op, maar dat vind ik ook niet nodig), maar ze doen het perfect.

Wandelwagen
Op dit moment gebruik ik vooral de duowagen van Topmark. Daar kunnen Nomi en Lenn samen in en hij bevalt heel goed. En daarnaast gebruik ik de Stokke Xplory ook nog regelmatig, als ik met één van de twee ga wandelen of als we niet zo ver gaan, dan wil Nomi graag lopen.

Loopauto
Nomi vindt alles leuk waar wielen onder zitten. Ze zit vooral heel veel op haar loopfietsje. Ook bij haar opa’s en oma’s heeft ze een loopfietsje en een loopauto en daar vermaakt ze zich heel goed mee.

Fiets
Nomi heeft nog geen echte fiets, maar wel een driewieler. Daar zit een stok aan met een handvat, maar het liefst fiets ze er gewoon zelf mee.

Tablet
Die heeft Nomi (nog) niet. Op haar leeftijd vind ik het nog niet zo nodig, maar misschien krijgt ze er in de toekomst wel eentje. 

Dat was de tag! Overnemen mag natuurlijk altijd 🙂

3 gedachten over “Mijn favoriete merken voor babyproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.