Dagboekje #175; prikjes, woonboulevard en ziekenhuis

1

Vorige week stond een beetje in het teken van afspraken voor Lenn. We moesten dinsdag naar het consultatiebureau en Lenn kreeg zijn eerste prikjes, en woensdag hadden we een afspraak bij de kinderarts voor Lenn zijn hartruisje. Verder was Nomi vooral heel druk met haar poppen en afgelopen weekend kregen we kraambezoek en we gingen op bezoek bij familie.

2

Maandag deden we heel weinig. ’s Avonds ging Bart even met Nomi naar de bouwmarkt en hij stuurde deze foto. Dinsdag was Bart vrij en we gingen met zijn vieren naar het consultatiebureau.

3

Toen we thuis waren viel Lenn als een blok in slaap. ’s Middags gingen we even naar de woonboulevard omdat we nieuwe stoelen in de woonkamer willen, maar het was niet zo’n succes. Nomi wilde overal spelen en ze luisterde voor geen meter, en volgens mij had Lenn last van zijn prikjes, want hij was nogal huilerig. Je snapt vast wel dat we geen stoelen hebben gevonden.

4

Toen we thuis kwamen ging Bart met Nomi even naar de speeltuin, en Lenn en ik knuffelden op de bank. Hij was heel moe door de prikjes en hij heeft heel veel geslapen, maar verder heeft hij is er gelukkig niet ziek van geweest.

5

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder en ik ging met Lenn naar het ziekenhuis. Hij heeft nog steeds heel iets een ruisje, maar daar hoeven we ons volgens de kinderarts geen zorgen over te maken. Ik schreef een artikel over ons ziekenhuisbezoekje en die kun je hier lezen.

6

Vrijdag kwam mijn Zara bestelling binnen en ik maakte foto’s voor een shoplogje. Daarna besloot ik eens verder te gaan met het invulboek van Lenn, want ik liep een beetje achter.

7

Nomi vindt het altijd heel leuk als ik Lenn op het kleed in de kamer leg, en vaak gaat ze erbij liggen. Ze lagen heel schattig te knuffelen, maar toen vergat ik een foto te maken. Aan het einde van de middag liepen we naar Bart zijn werk om hem op te halen, en Nomi’s hond moest ook mee.

8

Zaterdag deed ik samen met Lenn boodschappen en daarna gingen we naar mijn ouders. Zondagochtend ging Bart met Nomi op de fiets naar zijn oma, en ik liep er met Lenn naartoe. ’s Middags kregen we kraamvisite en ’s avonds keken Bart en ik een film.

3 gedachten over “Dagboekje #175; prikjes, woonboulevard en ziekenhuis

  1. Sylvia schreef:

    Superfijn dat het ruisje niet ernstig is. Ik leefde namelijk heel erg met jullie mee. Mijn dochtertje had het ook maar pas met 4 maand geconstateerd en toen bleek het een open ductus te zijn en uiteindelijk met spoed geopereerd. Pfieuw gelukkig loopt het bij jullie af met een sisser. Geniet lekker van je mooie kindjes.?

  2. Romy schreef:

    Wat fijn om te horen dat jullie gerustgesteld zijn over het hartruisje. Verder lijkt het me wel echt een uitdaging om met twee kinderen door de woonboulevard te lopen! Volgens mij vonden ik en mijn broertjes dat als kind ook altijd het meest vreselijke uitje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.