DAGBOEKJE #106; EEN JAAR GETROUWD, MOEDERDAG EN NOMI’S HALVE VERJAARDAG

Afgelopen weekend hadden we vanalles te vieren. Bart en ik waren zaterdag een jaar getrouwd, zondag was Nomi een half jaar en het was natuurlijk moederdag. We hadden dus een heel gezellig weekend!

Nomi heeft ontdekt dat ze zelf haar speen in kan doen. Als hij in de box ligt, pakt ze hem telkens. Eigenlijk wil ik niet dat ze een speen in haar mond heeft als ze aan het spelen is, maar dan moet ik er dus voor zorgen dat er geen speen in de box ligt. Ook kreeg ik een heel leuk pakketje, namelijk twee paar schoenen. Ik zal ze jullie binnenkort laten zien.

Dinsdagavond was Bart weg en Nomi en ik hingen een avondje op de bank. De foto rechts stuurde mijn vader me. 

Woensdag werkte ik en maakte ik geen foto’s. Donderdag liep ik met Nomi naar de stad en viel Nomi’s eerste fotoboek op de deurmat. 

Vrijdag werkte ik weer en ’s avonds aten we bij mijn ouders. Zaterdag waren Bart en ik een jaar getrouwd en daarom haalden we deze tompoucen. ’s Avonds kwam onze familie langs om het te vieren.

Zondag zette Bart dit ontbijtje klaar terwijl Nomi en ik nog in bed lagen. Ook kreeg ik een heel leuk cadeautje, namelijk de armband die je op de foto bovenaan ziet. Aan het einde van de ochtend gingen we naar mijn schoonouders, waar Nomi met haar nicht speelde.

Ik kreeg een heel leuk pakketje van Zalando met daarin een ontbijtje. Omdat Bart al voor het ontbijt had gezorgd, aten we dit als lunch. Zalando heeft trouwens een leuke actie voor alle moeders, kijk maar eens op www.zalando.nl/omdat-je-het-verdient. Gisteren vieren we ook Nomi’s halve verjaardag.
Gerelateerde artikelen:

2 gedachten over “DAGBOEKJE #106; EEN JAAR GETROUWD, MOEDERDAG EN NOMI’S HALVE VERJAARDAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.