Dagboekje #153; terug van weggeweest

1

Er zijn ruim een maand geen dagboekjes online gekomen, onder andere door de verhuizing. Ik heb me even afgevraagd of ik wel door moest gaan met de dagboekjes, maar nadat ik een paar keer de opmerking kreeg dat mensen het jammer vonden dat er geen dagboekjes meer online kwamen, besloot ik er weer eens eentje online te zetten. Want ik vind het zelf eigenlijk ook wel heel leuk om mijn week in foto’s met jullie te delen.

2

Maandag zocht ik een leuk plekje voor dit bloemetje, ergens waar Guusje en Nomi er allebei vanaf zouden blijven. Best lastig, maar het is gelukt. Verder reviewde ik met Nomi een boekje voor Jufmaike.nl, waar ik gastblogger ben.

3

Dinsdag kreeg ik een pakketje met babyspulletjes binnen. Ik bestelde wat spulletjes in de outlet van Little Dutch. ’s Middags gingen we even naar de speeltuin nadat Nomi ‘buite!’ aan het roepen was.

4

En op de glijbaan scheurde ik uit mijn broek.. Gelukkig is de speeltuin vlakbij ons huis. Sinds we zijn verhuisd vindt Nomi douchen opeens heel leuk, dus we gaan regelmatig even samen douchen. Ik leg een washandje op het doucheputje zodat er wat water in de douche blijft staan en zij zit dan lekker te spelen.

5

Donderdag was ik 28 weken zwanger en Nomi ging ’s middags naar mijn schoonmoeder. Zij vermaakte zich heel goed in de tuin en in de speeltuin, en ik kon in huis even wat dingetjes doen. Aan het einde van de middag haalden we Nomi weer op, we aten mee bij mijn schoonouders en toen we thuiskwamen was Nomi hartstikke moe van het spelen, dus ze viel al vrij snel als een blok in slaap.

6

Vrijdag zou voorlopig de laatste dag zijn dat de zon scheen, dus toen gingen we ook even naar buiten. We liepen een rondje door de buurt om wat speeltuintjes te bekijken.

7

Afgelopen weekend gingen we naar de woonboulevard, omdat we nog van alles nodig hadden voor ons nieuwe huis. En ik ben zo iemand die dan geen keuzes kan maken en uiteindelijk thuiskomt met alleen een dekbedovertrek. Die we trouwens niet eens nodig hadden. Ook deden we even boodschappen met zijn drieën en aangezien Nomi telkens uit het zitje klimt, zette ik haar zo in de kar (lekkere loedermoeder actie, maar ik had even geen zin in strijd). Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders en daar aten we mee.

8

Zondag wilde ik een kopje thee drinken, maar ik kwam erachter dat ik aan een kopje heet water zat te nippen. Ik geef de zwangerschapsdementie maar de schuld 😉   Daarna gingen we babyzwemmen en hoewel Nomi de meeste dingen heel eng vindt, vindt ze het wel leuk om in het water te zijn.

7 gedachten over “Dagboekje #153; terug van weggeweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.