April op MadebyMalou.nl

hello may

April was een rustige maand op mijn blog en dat kwam vooral door de verhuizing. De laatste spullen moesten ingepakt worden en ook in ons nieuwe huis heb ik nog van alles te doen. Daardoor kwamen er wat minder artikelen online, maar hopelijk worden er dat in mei weer wat meer.

Er kwam maar 18 artikelen online, wat ongeveer de helft is van wat ik normaal online zet. Dat was aan mijn statistieken ook goed te merken, mijn blog trok wat minder bezoekers dan in de voorgaande maanden. Logisch natuurlijk, er was gewoon niet zoveel te lezen.

De best gelezen artikelen van afgelopen maand waren:

  1. Mijn kind ontwikkelt zich niet volgens het boekje
  2. We zijn verhuisd!
  3. Borstvoeding; dag avondvoeding
  4. 27 weken zwanger
  5. Buikfoto’s van het tweede trimester

Het artikel over Nomi’s ontwikkeling werd heel goed gelezen en veel mensen herkenden zich erin. Blijkbaar ontwikkelen de meeste kindjes zich niet volgens het boekje (oké dat wist ik wel, maar het was wel fijn om te lezen) en ook veel mensen bleken dezelfde ervaring te hebben met het consultatiebureau als ik. Ook het blogje over de verhuizing deed het goed (ik zal binnenkort trouwens een artikel maken waarin ik ons huis laat zien, maar het is nog steeds een bende hier). Artikelen over borstvoeding doen het meestal ook goed, en deze keer dus ook. En ik merk dat jullie artikelen over mijn zwangerschap ook nog steeds leuk vinden om te lezen. Gelukkig maar, want ik moet nog een week of 10 en er zullen dus vast nog wel wat zwangerschapsgerelateerde artikelen online komen 😉

Dat was april, hopelijk blijft het in mei niet zo stil op mijn blog. Als er dingen zijn die jullie graag willen zien op mijn blog, laat het dan even weten in de comments 🙂

5 gedachten over “April op MadebyMalou.nl

  1. Jessica schreef:

    Ik blijf lezen hoor, of het nou 18, 40 of 1 artikel is… 🙂 Logisch toch dat het allemaal wat minder is, zwanger, een kleine om je heen en verhuizen… Lijkt me heel pittig! Ook lekker genieten van jullie nieuwe huis.
    Jessica onlangs geplaatst…Boeken gelezen #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.