Dagboekje #158; babywasjes, sandaaltjes en koorts

1

Eigenlijk deden we afgelopen week vrij weinig. We zijn veel thuis geweest, ik ben begonnen met de babywasjes, we gingen op zoek naar sandaaltjes voor Nomi en zondag hadden we een feestje.

2

Maandag regende het de hele dag en je zou denken dat Guusje dan binnen blijft, maar nee hoor. Ze wilde perse naar buiten en ze kwam twee uur later helemaal vies en nat weer terug. Ze likte zichzelf schoon, ze heeft op de stoel gelegen totdat ze droog was en toen wilde ze weer naar buiten. Gekke kat.

3

Dinsdag heeft Nomi ’s middags ruim 3 uur geslapen en toen ze wakker was had ze alle energie van de wereld. Daarna zijn we even boodschappen gaan doen en toen we net weer thuis waren, kwam mijn kraampakket binnen. Ik wist wel dat die kraamverbanden groot waren, maar ik was vergeten dat ze zó groot waren..

4

Na het eten ging ze nog even met Bart naar buiten en Nomi schommelde voor het eerst zelf. Dat wilde ik zelf natuurlijk ook even zien 🙂

5

Je kunt vast wel zien dat ik van sterretjes hou 😉   Bart hing de gordijnen in de babykamer op en ik kocht bij de Hema een nieuw dekbedovertrek. Dat zal ook wel bij nesteldrang horen.

6

Ook donderdag was Nomi weer lekker vrolijk en ze speelt de laatste tijd heel vaak zelf. Een paar maand geleden kon ze zichzelf nog niet goed vermaken, maar nu is het regelmatig zo dat ze me totaal niet interessant vindt als ze ergens druk mee is. ’s Avonds gingen we even naar de Media Markt om een nieuwe telefoon uit te zoeken voor Bart.

7

Ook was ik donderdag 33 weken zwanger. Vrijdag ging Nomi telkens weer staan in de kinderstoel en toen ik zei dat ze moest gaan zitten, ging ze op het blad van de kinderstoel zitten.. En tja, dan kan ik eigenlijk ook niet zeggen dat ze niet luistert.

8

’s Middags kwamen mijn moeder en mijn zusje langs om een kopje thee te drinken en daarna gingen Nomi en ik even naar boven om bezig te gaan met de babywasjes. Nomi zag haar oude vestje (in maat 56) en die moest aan.. Ik verbaasde me erover dat hij überhaupt nog aan kon! Toen we weer beneden waren, besloot ze eens te kijken hoe zo’n fietsje nou in elkaar zit.

9

Ik shopte de laatste dingen in maat 50 en 56 voor de baby. Volgens mij heb ik nu alles wel in huis.

10

Zaterdag gingen we op zoek naar sandaaltjes voor Nomi, maar dat bleek nog best lastig te zijn. Omdat ze net begint met lopen wil ik wel goede sandaaltjes, maar de meesten zijn te breed. We hebben dus nog niks gevonden. Toen we thuis waren, speelde Nomi nog even in de tuin.

Zondag hadden we een verjaardag, maar Nomi had opeens weer koorts (zo heeft ze nooit koorts, zo heeft ze het 2 keer in iets meer dan een week) dus ik ben met haar thuisgebleven en Bart is alleen gegaan.

Hoe was jouw week?

6 gedachten over “Dagboekje #158; babywasjes, sandaaltjes en koorts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.