Dagboekje #159; nesteldrang, wakkere dreumes en zwemmen

1

Vorige week begon minder leuk doordat Nomi nog koorts had, maar vanaf dinsdag ging het gelukkig een stuk beter. Ik merk dat de nesteldrang toe begint te slaan, dus ik ging verder met de babywasjes en ik stopte ook zo ongeveer de rest van het huis in de wasmachine. Gordijnen, dekens, kussens.. Alles is weer schoon.

2

Maandag had Nomi nog koorts, maar gelukkig wilde ze wel wat eten.

3

’s Avonds onweerde het en daardoor kon Nomi niet slapen. Ik haalde haar uit bed en volgens mij had ik dat beter niet kunnen doen, want de avonden erna riep ze ook telkens ‘mama uit!’ toen ze in bed lag.

4

Dinsdag was Nomi gelukkig weer koortsvrij. Ik hing weer wat babywasjes op en toen ging ik verder met de andere dingen in huis.

5

Woensdag kregen we een heel leuk pakketje binnen van het merk Nomi Kids, omdat ze Nomi’s naam zo leuk vonden. Ik wilde boodschappen halen om chili con carne te maken, maar ik vergat te bonen (ik geef de zwangerschapsdementie de schuld). Daarom aten we ’s avonds maar patat.

6

Donderdag gingen we naar de verloskundige voor een groeiecho, en alles bleek helemaal goed te zijn. ’s Middags was het slecht weer en ik besloot met Nomi naar een binnenspeeltuin te gaan. Daar bleken in totaal drie andere kinderen te zijn, dus dat was een beetje jammer. Ik wil graag zo nu en dan ergens met Nomi naartoe waar ook andere kindjes zijn, dus dit viel een beetje tegen. Maar met zijn tweeën vermaakten we ons ook wel.

7

Ook was ik donderdag 34 weken zwanger. Vrijdag plogde ik (de plog vind je hier), dus die foto’s zal ik jullie niet nog een keer laten zien. Zaterdag deden we overdag weinig, we waren vooral lekker thuis en in de tuin. Aan het einde van de middag gingen we naar Prénatal en naar Ikea, en daar aten we.

8

Zaterdagavond genoot ik nog even van het avondzonnetje. Door de nesteldrang wil ik de kleinste kleertjes nu toch wel graag gewassen en gestreken in de kast hebben liggen, dus zondagochtend streek ik gauw wat dingetjes voordat het boven te warm was. Maar na drie rompertjes begon ik al te zweten.

9

Zondagmiddag gingen we naar mijn ouders en daar hebben we gezwommen. Hoewel Nomi zwemmen vaak een beetje eng vindt, vond ze het nu hartstikke leuk. We bleven daar eten en daarna pikte Nomi Bart’s ijsje.

Heb jij dit weekend ook genoten van het weer?

6 gedachten over “Dagboekje #159; nesteldrang, wakkere dreumes en zwemmen

  1. Tips voor Papa's schreef:

    Nesteldrang en friet; twee mooie uitersten haha. De periode dat vrouwlief hier nesteldrang had kon ik maar beter zorgen dat ik niet thuis was. Ondanks alle goede bedoelingen ging het dan toch niet zoals zij graag wilde…
    Leuke, en toch best wel drukke week gehad zo te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.