Dagboekje #194; zieke kindjes en kinderboerderij

1

Afgelopen week was niet zo’n fijne week. Nomi was al een tijdje verkouden, maar vorige week werd het opeens een stuk erger. Ook Lenn werd verkouden en uiteindelijk zat ik met hem bij de huisartsenpost. Aan het einde van de week ging het gelukkig wat beter, waardoor we weer leuke dingen konden doen.

2

Maandagochtend ging Nomi naar de peuterspeelzaal en verder deden we weinig. ’s Avonds wilde ik even snel boodschappen gaan doen, maar Nomi wilde mee. En met zijn tweetjes boodschappen doen is eigenlijk ook best gezellig. Dinsdagochtend werd Lenn heel verkouden wakker en het lukte hem nauwelijks om te drinken. Ik zette hem in de badkamer terwijl ik aan het douchen was, zodat hij even wat vrijer kon ademen.

3

Dat hielp eventjes, maar na een half uur was hij weer flink benauwd. Ik maakte een afspraak bij de huisarts en volgens haar zou het met een neusspray wel beter moeten gaan.

4

Die neusspray hielp eventjes, maar niet lang genoeg. ’s Avonds is Bart met Nomi en Lenn gaan douchen en daarna was het helemaal mis. Lenn bleef maar huilen, spugen en hij wilde niks drinken. Ik belde de huisartsenpost voor advies en we moesten even langskomen, omdat Lenn zou kunnen uitdrogen. Gelukkig was hij totaal niet uitgedroogd en mochten we weer naar huis.

5

Woensdag dronk hij weer en verder ging het ook wat beter. Nomi was bij mijn schoonmoeder, dus we hadden een rustig dagje e volgens mij deed dat Lenn wel goed.

6

Donderdag was Nomi nog steeds hartstikke verkouden (en inmiddels had ze mij ook aangestoken), maar ze wilde wel naar ‘school’. ’s Ochtends at ze nauwelijks en ze was bezig met haar brood ‘opplakken’. ’s Middags wilde ze weer opplakken, deze keer gewoon met papier.

7

Aan het einde van de middag gingen we eventjes naar de speeltuin. Vrijdagochtend wilde ik naar de kinderboerderij, maar het bleef regenen. In plaats daarvan gingen we even naar de stad en Nomi zocht een paraplu uit. Toen we terug waren, aten Nomi en Lenn samen banaan.

kinderboerderij

’s Middags was het droog en toen gingen we wel naar de kinderboerderij. Lenn keek zijn ogen uit en Nomi heeft heerlijk gespeeld.

9

Aan het einde van de middag wilde Nomi mijn haren doen en ze had de grootste lol. ’s Avonds aten we aardappeltjes en sperziebonen en Lenn vermaakte zich daar erg goed mee.

10

Zaterdag kreeg ik een luiertje uit China binnen, om mijn collectie wat uit te breiden. ’s Middags gingen we naar mijn ouders, waar Lenn dit speelgoed erg lekker vond.

11

Zondag deden we overdag erg weinig en aan het einde van de middag gingen we naar mijn schoonouders. Nomi was een ontzettende peuterpuber en niks was goed. Even later draaide dat gelukkig weer bij en was ze hartstikke gezellig.

Hoe was jouw week?

3 gedachten over “Dagboekje #194; zieke kindjes en kinderboerderij

  1. Sylvia schreef:

    Ik zag het al op instagram dat Nomi en Lenn ziektes waren. Zo zielig. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Fijn dat Nomi het nog zo leuk heeft op ‘school’. Ik vind het ook altijd gezellig saampjes boodschappen doen gelukkig is Zoë wat dat betreft een heel makkelijk kindje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.