Dagboekje #210; zwemmen, zwemmen en zwemmen

Afgelopen week genoten we natuurlijk van het heerlijke weer! We waren veel buiten en we hebben regelmatig even gezwommen. Want met die hitte was het zwembad toch echt wel the place to be!

Maandag bracht ik Nomi naar de peuterspeelzaal, en toen we buiten stonden realiseerde ze zich dat ze Mickey nog in haar hand had. Ze stond even te bedenken hoe ze die weer binnen ging krijgen. Samen met Lenn haalde ik haar lopend op, want het was heerlijk weer.

Op de terugweg stopten we even bij de schaapjes en nadat Nomi en Lenn gegeten hadden en ik ze naar bed had gebracht, at ik een leftover lunch.

’s Middags deden we boodschappen en Nomi wilde het glas in de glasbak doen. Sinds ze het op de peuterspeelzaal hebben gehad over ruiken aan planten en bloemetjes moet aan ieder plantje en bloemetje geroken worden, dus we deden nogal lang over de terugweg.

Dinsdag gingen we een stukje wandelen, en voor het eerst in lange tijd wilde Nomi in de kinderwagen zitten. Toen we thuis waren wilde Nomi er nog niet uit, eerst moest ze nog even kussen en knuffelen met Lenn.

’s Avonds liep ik weer een stukje, na mijn mislukte hardlooppoging van een paar dagen ervoor.

Woensdag besloot Lenn opeens te gaan staan en sindsdien pakt hij alles van tafel en uit de vensterbank. ’s Middags keek ik met Nomi ‘Madelief’, een serie waar ik als kind vaak naar keek.

Donderdagochtend lag ik heerlijk in de zon, en Nomi kwam bij me zitten. ’s Middags gingen we naar mijn ouders en Nomi en Lenn speelden lekker in een bak met water.

We bleven daar borrelen en eten en ’s avonds liep ik nog even een stukje.

Vrijdagochtend ging ik met Nomi op zoek naar een nieuwe Mickey Mouse knuffel voor op de camping, maar nergens vonden we er eentje. Daarom bestelden we online een ‘roze Mickey’, oftewel een Minnie Mouse. ’s Middags gingen we weer naar mijn ouders om daar even te zwemmen.

Nomi was nogal moe van het zwemmen dat ze aan het einde van de middag in de auto in slaap viel. Daarna was ze weer klaar wakker, en na het eten waren we nog even buiten.

Zaterdag gingen we naar de camping waar mijn schoonouders stonden, en daar waren onder andere geitjes.

zwemmen

We hebben weer heerlijk gezwommen en aan het einde van de middag gingen we barbecueën. Daarna gingen we naar huis en Nomi en Lenn vielen als een blok in slaap.

Zondag deed ik samen met Nomi boodschappen en daarna gingen we (voor de verandering) weer zwemmen bij mijn ouders op de camping.

We hebben ons weer heerlijk vermaakt en na het eten at Lenn voor het eerst een paar hapjes van een ijsje. Hij vond het heel lekker, maar ook wel een beetje gek dat het zo koud was.

Wat hebben jullie gedaan met het warme weer?

4 gedachten over “Dagboekje #210; zwemmen, zwemmen en zwemmen

  1. Sylvia schreef:

    Zo fijn om altijd zo’n groot zwembad tot je beschikking te hebben! Heerlijk genieten. Hier ook eentje die helemaal gek is van Mickey. Fijne week weer gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.