Win een hangmat of hangstoel

Wat een weertje hè? En weet je hoe je nog meer van dit weer kunt genieten? Juist, in een hangmat of hangstoel. Ik heb de afgelopen dagen al goed gebruik gemaakt van onze hangmat, en ik mag een hangmat of hangstoel van het merk Tropilex weggeven!

Je kunt kiezen uit alle hangstoelen en hangmatten van het merk Tropilex. Er zijn heel veel verschillende modellen en kleuren, en je vindt ze hier allemaal.

Als je geen plek hebt voor een hangmat, past een hangstoel misschien wel. Daar mag je ook voor kiezen!

Winnen!

Om kans te maken op een hangmat of hangstoel laat je hieronder een reactie achter waarin je vertelt welke hangmat of hangstoel je zou willen winnen. En ik zou het heel leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket.

Je kunt meedoen tot en met zondag 11 juni, daarna stuur ik de winnaar een mailtje. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

109 gedachten over “Win een hangmat of hangstoel

 1. Nynke B schreef:

  Wat leuk! Ik ga voor een hangstoel Trinidad orient. Ik zie mezelf al zitten. Op het gras liggen is ook geen straf, maar dit lijkt me wel heerlijk.

 2. Marian B schreef:

  Wat gaaf zeg! Ik zie me hier al in relaxen. Jammer dat ik nu nog niet heb 😉 Het plekje is geen probleem, daar heb ik al over nagedacht. Het liefst zou ik de TropilexHangmat ‘Tortuga’ ocean (tweepersoons) willen 😉 , maar de eenpersoons Hangmat ‘Grenada’ natura is ook prima!

 3. Ilse schreef:

  Wat een top actie! Ik zou heel graag de vrolijke hangstoel Bermuda earth winnen. Heerlijk met dit weer in de hangstoel (helaas te weinig ruimte voor een hangmat) met de kids boekjes lezen en liedjes zingen . En natuurlijk lekker zelf met een heerlijk koud wit wijntje als de kids liggen te slapen, perfecte plek voor wat me-time 😉 zie mezelf al helemaal relaxen haha

 4. Ruth schreef:

  Wat een leuke actie. Zou het te gek vinden om de hangstoel trinidad earth te winnen.
  Heb ooit wel eens een hangmat gehad, maar vind een hangstoel toch heel wat lekkerder om bijv. te lezen;).

 5. Agnes Reijm schreef:

  Wat een toffe winactie!! Ik doe graag mee voor de hangstoel Trinidad Izmir. Lekker chillen in de tuin in de zomer met een goed boek en een lekker drankje! Ik zie het al helemaal voor me! Nu alleen nog even winnen….

 6. Evelyne schreef:

  Wat leuk!
  Lijkt me heerlijk om met mijn kleine met in te knuffelen en relaxen. De Hangstoel Trinidad raspberry of hangmat magarita raspberry! Maar hey maakt mij niet zoveel uit! Zolang ik maar win ?

 7. Annabel schreef:

  Super leuke actie! Ik doe graag mee voor de hangstoel: https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-trinidad-natura

  Lijkt me heerlijk zitten! We hebben nog een mooi plekje in de tuin waar deze kan staan. Naast de kleurrijke hortensia’s. De tuin staat vol met vrolijke kleuren van planten, bloemen en het kinderspeelgoed als zandbak, picknicktafel e.a.

  De stoel komt dan in een hoekje waar we rustig kunnen genieten. Fijn ook een naturel tint, want oogt ook rustig en past er mooi bij!

 8. Johanna schreef:

  Wij zijn druk bezig ons huis te verbouwen. Ik heb een ideaalplaatje in mijn hoofd van hoe het er uit komt te zien. Een beetje ‘urban jungle meets boho’. Daar past de Hangstoel ‘Trinidad’ natura heel goed bij! Ik zou de hangstoel dan ook niet in de tuin gebruiken, maar lekker in huis!

 9. lisanne bons schreef:

  De hangstoel. Lijkt me heerlijk om een boekje in te lezen. En vanuit de hangstoel kan ik heerlijk mijn dochter in de gaten houden terwijl ze lekker speelt.

 10. Patricia Hardam schreef:

  Wauw ! Ik zou graag de Margarita Autumn willen winnen. Ik ben net samen gaan wonen met mijn vriend, en na lang sparen hebben we ons huisje prachtig ingericht maar het balkon is nog heel erg kaal. We hebben beiden rood haar, en onze rode kat heet Autumn dus ik denk dat deze kleur perfect bij ons past!

 11. Marieke schreef:

  Wat een mooie hangmatten! Van de week brachten mijn ouders mijn oude hangmatstandaard die nog ergens bij hen op zolder lag. Een hangmat heb ik alleen niet meer en wat zou dat fijn zijn met dit mooie weer! De Margarita Andalusie vind ik erg mooi!

 12. Denise schreef:

  Woeehoeee!
  Wat een toffe actie!

  Ik zou wel kunnen chillen en relaxen in zo’n cool hangmat ?
  Ik zou dan gaan voor de ’tortuga Sea’

  *fingers crossed* ?

 13. Monique schreef:

  Wauw wat een leuke actie. Ik zou graag tot rust willen komen in de Hangmat Dominica orient. Ik vind deze hangmat super vrolijk en je krijgt er helemaal het Ibiza gevoel bij, dus dan hoef ik niet eens op vakantie 😉

 14. Leanne schreef:

  Aaah hoe chill is dit….
  Wij gaan verhuizen naar een heerlijk huis met een grooooote tuin (jeeeeej 😀 )
  Ik ben al druk bezig met heerlijke appelboompjes, perzikkenboompjes en olijfboompjes aan te schaffen. Maar wat is er nu heerlijker dan zo’n chille hangmat tussen de prachtige bomen….
  En eerlijk is eerlijk, naast dattie heel relaxed ligt geeft het de tuin ook wel een bepaald fijn sfeertje!!!

  Hangmat ‘Margarita’ natura is mijn favoriet!

 15. Tina Janssen schreef:

  Wat leuk! Ik ben altijd in gevecht om rechtop te zitten in een hangmat (genoeg om te lezen in ieder geval), dus een hangstoel zou echt perfect zijn. De Hangstoel Eenpersoons Caribeña Purple vind ik heel mooi.

 16. Patty kocx schreef:

  Het lijkt me heerlijk om op een mooie zonnige dag lekker te kunnen relaxen als mijn kindjes lekker met hun papa aan het spelen zijn. En waar kan dat nou beter dan in de tuin in een hangmat… Ik hoop dat ik hem mag winnen!

 17. F. Brands schreef:

  Wat super leuk! Zo een mooie hangmat zou ik bij mijn ouders in de tuin ophangen! Die gaan niet meer op vakantie deze zomer maar dan kunnen ze toch heerlijk genieten! Ik zou dan zeker willen gaan voor de family hangmat Barbuda earth (https://www.hangmatgigant.nl/hangmat-barbuda-earth). Echt heel mooi en vrolijk en daar kunnen flink wat men den gezellig gebruik van maken!

 18. Rowena Drummen schreef:

  Ik wil graag mee doen om de hangstoel-bermuda-earth te winnen.

  Deze mooie stoel zou mooi hangen in onze net opgeknapte tuin.
  Mijn vriend heeft hard gewerkt aan de tuin en ik gun hem zo een mooie hangstoel om lekker in te relaxen tijdens de mooie zomerdagen/avonden.

  Ik denk dat mijn dochtertje hier ook heel blij van zou worden om lekker in de zitten.

  *duimen*

 19. Iris schreef:

  Wat een leuke actie zeg! 🙂 Ik krijg morgen de sleutel van mijn nieuwe huis!!
  Onze tuin kan wel wat gezelligheid gebruiken. De Hangstoel ‘Brasil’ Mocca zou echt geweldig staan.
  Ik zie mezelf al zitten met een lekker drankje naast me en een goed boek in mijn hand!

 20. Marja Waalwijk schreef:

  Wat een super actie en wat een geweldige hangstoelen. Wat zou ik mijn dochter blij kunnen maken met de hangstoel ‘Brasil’ Acerola, ze is bijna uitgerekend en ik zie haar al heerlijk relaxen met haar kleintje in die prachtige hangstoel!

 21. Marian van Trigt schreef:

  Uitgewerkt sinds 28 maart jl. 65 jaar geworden, tijd om heerlijke lang in de tuin te relaxen in de schaduw en mee naar de camping. Mijn man zal dit ook heerlijk vinden om even zijn dutje te doen.

 22. Carmen schreef:

  Lieve Malou,

  Wat een toffe winactie voor al jouw trouwe volgers. Ik ga binnenkort samen met mijn zoontje verhuizen naar een nieuw plekje onder de zon. We zijn vlak na zijn geboorte onverwachts met zijn tweetjes overgebleven en doen dus alles samen. Ik wil ons nieuwe huisje omtoveren tot een rustig plekje waar ik na mijn werk tot mezelf kan komen, en waar mijn mannetje heerlijk kan spelen. Ik vind de hangmatten en hangstoelen van Tropilex prachtig, net als de rest van je volgers te lezen aan de leuke reacties. Mijn voorkeur zou uitgaan naar de “Hangmat Tortuga Natura”. Samen met mijn zoontje boekjes lezen in de hangmat, of als hij op bed ligt zelf even met de beentjes omhoog. Deze hangmat zouden wij met liefde het mooiste plekje in de tuin geven, en ik weet zeker dat we er ontzettend veel plezier van zouden beleven. Ik hoop op een klein kansje, en anders weet ik zeker dat je iemand anders heel erg blij zult maken.

  Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je blog wel. Ik ben regelmatig op https://www.madebymalou.nl te vinden om je herkenbare blogs te lezen, en heerlijk om tips en tricks uit te halen. Je doet het super!

  Liefs Carmen

 23. lottie schreef:

  WAUW! Ik ga binnenkort voor mijn studie naar Australie, daar kan ik mooi relaxen in deze hangmat!
  GRAAG: Hangmat Ibiza – Earth

 24. Wanda Berg schreef:

  ??? Wauw wauw Wauwie Malou wat een geweldige kans een heerlijke hangmat is al heel lang een droom van mij om er in te kunnen relaxen met mijn kleine meid en natuurlijk zelf ook vind deze hangmat echt zo prachtig vooral de kleuren https://www.hangmatgigant.nl/hangmat-tortuga-andalusia waag graag mijn kans nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik dit mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen #DuimpjesDraaien fijne dag nog liefs wanda ??

 25. eva de ruiter schreef:

  ik zou supergraag de Hangmat ‘Tortuga’ natura willen winnen!!!
  die past perfect onder het afdak achter het huis van mijn ouders. het is een mooie basic kleur. waarschijnlijk win ik hem niet, maar je kunt het altijd proberen. en tot slot: ik wens de winnaar van de hangstoel / mat er superveel plezier mee!!

  groetjes eva

 26. Moniek S schreef:

  Heerlijk!
  Ik zou een van de coniferen in de tuin gaan testen, en een haak in de muur van het schuurtje, dat moet toch lukken?
  Margarita Sea vind ik mooi: lekker stoer!

 27. Sabrina schreef:

  Wat een gave winactie, ik loot graag mee voor de hangstoel Brasil Grenadine. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie). Groetjes, Sabrina

 28. Natasja schreef:

  Aangezien ik in de zomer hoogzwanger ben lijkt het me heerlijk om lekker in de zon te luieren in een fijne hangmat! Ik zou gaan voor hangmat ‘Tortuga’ bazalt vanwege de mooie kleurcombinatie.

 29. Linda Smeets schreef:

  Dit jaar gaan wij niet op vakantie maar wat zou het leuk zijn om dan heerlijk in een hangmat te liggen met een goed boek in eigen achtertuin!
  Ik doe daarom dan ook graag mee en Hangmat ‘Margarita’ pine vind ik helemaal te gek!

 30. Nanda schreef:

  Het is er weer ,weer voor. Goed insmeren. Drankje , liefst koel, erbij
  Luisteren naar de vogels. Heb je die niet in de buurt dan doe je een koptelefoon op met (vogel) muziek
  Of je leest een goed boek.
  Ik ga voor vrolijke kleuren. Kan er nu Sl al naar uit kijken. Mmmm

 31. Anneliese de Waal schreef:

  De hangstoel lijk me heerlijk zitten, erg leuk om achter op te hangen en heerlijk in deze stoel te hangen. Ben erg benieuwd hoe de stoel zit 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese

 32. Linda schreef:

  Hangmat
  Deze wil ik wel hebben, lekker in de tuin bij het opblaaszwembad.
  Je waant je helemaal in een luxe leven,
  In deze hangmat kun je even lekker boven de grond zweven.
  In de zon even wegdromen,
  En aan de alledaagse sleur ontkomen.
  Ik zie deze hangmat echt wel zitten,
  Ik zou er meteen in gaan liggen, chillen en pitten.
  Zo een mooi cadeau koop je niet snel voor je eigen,
  Daarom zou het een droom zijn als ik deze mag krijgen.
  Het is zeker, hiermee kom ik wel door de zomer heen,
  Lekker zacht liggen, eindelijk geen zand of steen.
  Binnenkort horen we wie de gelukkige mag zijn,
  Nee die heeft deze zomer geen last van rugpijn.
  Liggen op een handdoek op de harde grond is geen pretje,
  Dan kun je beter deze hangmat hebben, een mooi bedje.
  Je kunt wel zeggen, ik vind deze actie erg tof,
  En dat degene die wint wel erg bof(t).
  Geduldig wachten we af tot dé dag,
  En de winnaar gaat zeker weten de rest van de week door met een grote glimlach

  Hangmat ‘Martinique’ raspberry

 33. Mariska schreef:

  Wat een fijne actie zeg!
  Lekker voor buiten met een boek of stiekem even je oogjes dicht.
  De Margarita Blue vind ik erg mooi.
  Nu maar duimen.

 34. Jolijn schreef:

  Wat een heerlijk winactie, ik zie mezelf al lekker genieten in een hangstoel in een vrolijk kleurtje. Ik maak graag kans (:

 35. ellen maas-van der vorst schreef:

  wat een heerlijke actie, doe hier graag aan mee, had eens zo’n heerlijke hangstoel maar die is vernield door “anderen”en deze mis ik echt dus hoop echt dat ik er eentje mag winnen, fingers crossed. en ja ik like de pagina van facebook natuurlijk

 36. Will schreef:

  Wat een prachtige hangstoelen. Daar kun je lekker in relaxen in de tuin.
  Als ik win, dan kies ik de Hangstoel “Brasil”Rainbow, zó kleurig en vrolijk.
  IK heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

 37. Alette Haverlag schreef:

  Wauw , wat een leuke actie !! Ik zou heel graag de hangstoel willen winnen : Hangstoel ‘Tropical’ orient lounge , vrolijke zomerse kleurtjes ….hier word je toch vrolijk van ? ❤❤❤❤

 38. Gea Jager schreef:

  Wat een superleuke winactie. Ik vind de Hangmat ‘Margarita’ cult ontzettend mooi. Veel zomerse kleuren, maar ze knallen er niet uit. Daar hou ik van

 39. maaike schreef:

  Wow! Als ik helemaal vrij ben om te kiezen maak ik heel graag kans op HANGSTOEL TWEEPERSOONS HABANA CHOCOLATE <3! Duimen maar, voor heerlijk romantische avondjes met mijn man ;)!

 40. Charlotte schreef:

  Ik ben Hollands grootste luilak mét lappenkat.
  En heb dringend nodig een lekkere hangmat! Nu heb ik buiten een kleine plastic bank staan. En luieren daarop is niets gedaan. Pijn aan mijn rug en mijn nek. Alles behalve een fijne plek. Om mijn grootste hobby te beoefenen. Het ongegeneerd luilakken!! Daarom wil ik vragen om aan me te denken. Wanneer je een hangmat weg gaat schenken. Want het lijkt me reuze fijn. Als die heerlijke hangplek Margarita Natura van mij zou zijn.

 41. Yvon schreef:

  Hangmat Margarita andalusia vind ik er erg gezellig uitzien. Ze zullen ongetwijfeld allemaal even lekker liggen. In het gras kun je bij ons niet liggen, daar hebben we last van een enorme mierenplaag. Maar er is geen mier, die me uit de hangmat krijgt.

 42. Jacques schreef:

  moeilijk kiezen.. ik geef 2 opties en laat mijn schat uitzoeken welke.
  Wel eerst ff winnen, natuurlijk..
  .. mat: Palm Beach Terracotta
  .. stoel: Brasil Gigante

 43. Angela schreef:

  Graag zou ik de hangstoel willen winnen. Zo kan ik samen met mijn dochtertje van 8 heerlijk heen en weer wiegen. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en is overgevoelig voor prikkels. Een wiegbeweging brengt haar tot rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.