Dagboekje #212; zomerfeest

Vandaag heb ik een wat korter dagboekje dan jullie gewend zijn, omdat ik gisteren al een verslagje schreef over mijn internet- en televisieloze weekend. Vandaag laat ik jullie zien wat we vorig week maandag tot en met vrijdag deden. We gingen op zoek naar een autostoeltje, we waren veel buiten en we gingen naar het zomerfeest van de peuterspeelzaal.

Maandag maakte ik snel even een foto van Nomi op de peuterspeelzaal, omdat ze zo leuk aan het tekenen was. ’s Middags gingen we op zoek naar een autostoeltje voor Lenn, want de maxi cosi begint nu wel een beetje krap te worden.

’s Avonds ging Bart even een stukje fietsen met Nomi en Lenn, want dat vinden ze allebei heel erg leuk.

Dinsdagochtend wilde Nomi met Lenn in haar bed spelen, en Lenn vond het prima. Ik ook trouwens, want daardoor kon ik boven even wat dingetjes doen. ’s Avonds waren we lekker buiten, en Nomi was vooral druk met Guusje.

Woensdag deden we boodschappen en daarna bracht ik Nomi naar mijn schoonmoeder. Terwijl Lenn zijn middagslaapje deed, genoot ik even van de zon.

Donderdagochtend besloot Nomi dat ze niet in de kinderstoel wilde ontbijten, maar op de grote stoel. Daarna bracht ik haar naar de peuterspeelzaal, en als het aan Lenn had gelegen was hij ook gebleven.

’s Middags deden we weinig, en ’s avonds ging ik op zoek naar een cadeautje voor mijn vader, want hij was zondag jarig.

zomerfeest

Vrijdag was het zomerfeest van de peuterspeelzaal, en daar gingen we met zijn drietjes naartoe. Het was op de kinderboerderij en daarom was Nomi meteen enthousiast toen ik haar vertelde wat we gingen doen. Nomi werd voor het eerst geschminkt en daarna heeft ze lekker gespeeld. Ook Lenn vermaakte zich heel goed!

Hoe mijn weekend eruit zat, kun je lezen in mijn verslagje van gisteren. Ik zal het hier niet nog een keer neerzetten, want dan val ik wel heel erg in de herhaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.