Dagboekje #222; rustig weekje & zwemmen

Afgelopen week was een hele rustige week. We deden weinig bijzonders, maar dat was eigenlijk ook best fijn. Zaterdag wilde ik toch even iets leuks doen met zijn vieren, en we besloten te gaan zwemmen!

Maandagochtend waren Guusje en Pablo bijna vriendjes, maar uiteindelijk had Guusje toch niet zo’n zin in gezelschap. Ondertussen speelde Lenn met Mateo, die in het keukentje zat. Verder hadden we een heel rustig dagje.

Dinsdag deden we ook weinig bijzonders. Nomi knutselde handjes-bloemetjes voor de leidsters op de peuterspeelzaal, alvast voor de ‘Dag van de leidster‘. ’s Avonds keken we de documentaire ‘Vegucated’, en Pablo kwam lekker bij mij liggen.

rapley

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder en Lenn en ik hadden een lekker rustig (alweer) dagje thuis. We aten samen fruit en ik deed een poging tot opruimen. Wat nogal mislukte, want Lenn trok meteen alles weer overhoop. ’s Avonds ging ik voor het eerst in lange tijd weer een stukje lopen.

quapi

Donderdag bedacht Nomi zich opeens dat ze nog een lolly had (die ze gekregen had bij de snackbar) en die wilde ze hebben. Toen wilde Lenn natuurlijk ook, dus ze zaten samen een lolly te eten. Daarna gingen we naar de supermarkt, wat altijd best een uitdaging is met een dreumes en een peuter. Lenn klimt telkens uit het zitje van het karretje, dus zette ik hem maar zo in de kar.

kneipp

Toen we terug waren kwam de postbode een heel leuk pakketje van Kneipp brengen. Na het eten ging ik even sporten, en toen ik weer thuis was keken we Expeditie Robinson.

chili sin carne

Vrijdag gingen we even naar mijn zusje. Daarna deden we boodschappen en we aten chili sin carne, met tofu in plaats van vlees. Erg lekker!

ginger

Zaterdagochtend hadden Lenn en Pablo het erg gezellig samen. Ze zijn inmiddels echt beste vriendjes!

zwembad

’s Middags gingen we zwemmen, en dat vonden Nomi en Lenn natuurlijk heel leuk. Nomi vond het allemaal wel een beetje spannend, maar Lenn was nergens bang voor. Hij vond dat hij ook prima zelf in het grote bad kon, terwijl Nomi het niet in haar hoofd zou halen om ons los te laten. Zwemmen met Lenn bleek dus een leuke uitdaging te zijn šŸ˜‰

zwemmen

Zondagochtend gingen we even naar mijn schoonouders. Na het middagslaapje gingen we naar de Mediamarkt om een airfryer te halen, en daarna gingen we naar mijn tante. Nomi was weer helemaal onder de indruk van de bloemen!

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Dagboekje #222; rustig weekje & zwemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.