Dagboekje #224; verjaardag, Ikea en zondagmiddagborrel

Vorige week was een leuke week. We maakten een verlanglijstje voor Nomi’s verjaardag, mijn zusje werd 25, we gingen naar Ikea en mijn familie kwam langs.

Maandagmiddag waren we in de speelgoedwinkel, waar Nomi mocht kijken wat ze leuk vond voor haar verjaardag. Onder andere de roze Duplo viel goed in de smaak, dus we hebben nu een verlanglijstje! ’s Avonds was Nomi heel moe, want ze had ’s middags niet geslapen en ze was flink verkouden. We zaten nog even op de bank een boekje te lezen, en daarna gingen ze lekker naar bed.

Dinsdagochtend gingen Nomi en Lenn samen in bad. Het past nog net, en ze hadden heel veel lol samen. ’s Middags gingen we even de stad in, waar we dit setje voor Nomi kochten bij Zeeman.

Woensdag ging Nomi zwemmen met mijn schoonmoeder, en daarna bleef ze daar. Lenn was niet te genieten, doordat er 4 kiezen tegelijk doorkomen en hij was heel erg verkouden. Woensdag was het natuurlijk ook dierendag, en daarom zette ik een foto van Mateo op Instagram.

Donderdagochtend ging Nomi naar de peuterspeelzaal en Lenn sliep even, omdat hij nog steeds niet lekker was. Ik had dus een heerlijk rustig ochtendje. Aan het einde van de ochtend haalden we Nomi op, en Lenn speelde zoals gewoonlijk bij de glijbaan. ’s Middags deden we boodschappen. Toen Nomi niet meer met het karretje wilde lopen, wilde Lenn dat wel. Meneertje kan nog voor geen meter sturen, dus hij botste overal tegenaan. En raad eens wie er daardoor uiteindelijk met 2 karretjes liep? Jup, yours truely

Toen we thuis waren hebben Nomi en Lenn getekend voor mijn zusje, die de dag daarna jarig was.

Vrijdag gingen we na het middagslaapje naar mijn zusjes verjaardag. Lenn en Nomi waren lekker aan het spelen, en het was een heel gezellig feestje.

ikea

Zaterdagochtend deden we met zijn vieren boodschappen. De karretjes van de Albert Heijn bleken wat meer dreumes-proof te zijn, want daarbij kon ik helpen met sturen. ’s Middags gingen we naar Ikea, om een groot bed voor Nomi uit te zoeken. En daar moest natuurlijk ook even gespeeld worden.

Toen we thuis kwamen aten we wat makkelijks. Daarna haalden we één zijkant uit Nomi’s ledikantje, zodat ze alvast een beetje kan wennen aan een groot bed. Ze was ’s nachts een paar keer wakker, maar ze bleef wel in haar bedje liggen.

Zondagochtend deden we weer boodschappen (want ik ben echt heel slecht in boodschappen doen voor meerdere dagen). ’s Middags kwamen mijn ouders, tante en zusje bij ons.

Ik maakte een selfie met mijn moeder. We aten Chinees, en daar bleken ze een heel lekker groentegerecht te hebben.

Hoe was jouw week?

2 gedachten over “Dagboekje #224; verjaardag, Ikea en zondagmiddagborrel

  1. Sylvia -alovelyadventure schreef:

    Zo leuk dat je ook al bezig bent met de verjaardag van Nomi. Mijn dochtertje word volgende maand de 9e ook alweer 3. Zijn nu ook al volop voorbereidingen aan het treffen? die kleine boodschappenwagentje hebben ze hier op lanzarote in de supermarkt helaas niet. Dus nemen we altijd onze eigen speelgoedkar mee. Haha fijne week gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.