Dagboekje 256; zwemmen en familiedag

familiedag

Wat een weertje hè? Het zwembad is met deze temperaturen toch wel the place to be, en daar zijn we regelmatig geweest. Verder maakten we een boswandeling en we probeerden de pizza’s met groentebodems uit.

Maandag; Tweede Pinksterdag

eenhoorntaart

Maandag werden we wakker op de camping. We begonnen de dag met een boswandeling en daarna gingen we naar de verjaardag van ons nichtje. Ze werd zes jaar en de kinderen genoten van deze mooie eenhoorntaart.

puddle jumper

’s Middags ging ik met Nomi lekker even zwemmen. Dankzij het peuterzwemmen is ze ontzettend vrij geworden in het water. Met haar bandjes om kan ze zelf het hele bad rondzwemmen.

Dinsdag

lenn

Dinsdag waren we weer gewoon thuis en Nomi en Lenn hebben lekker in de tuin gespeeld. Verder deed ik de standaard dingen zoals de was (en dat is altijd vrij veel als we op de camping zijn geweest en we deden boodschappen).

Woensdag

privacyverklaring

Nomi was woensdag bij haar oma en ik had een rustig dagje met Lenn. Terwijl hij televisie keek was ik met mijn blog bezig. Door de AVG wet moest ik wat dingetjes aanpassen en een privacyverklaring toevoegen aan mijn blogs. Wat een gedoe, maar het is gelukt. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn schoonouders om Nomi op te halen, en daar heeft Lenn nog lekker even gespeeld.

Donderdag; pizzadag!

pizza bietenbodem

Donderdag hebben we een stukje gefietst op de bakfiets en ik nam voor het eerst die pizza’s met groentebodems mee van de supermarkt. De variant met de bietenbodem was mijn favoriet en de pizza met spinaziebodem vond ik ook erg lekker!

Vrijdag; weer lekker in de tuin

groentetuin

Het lijkt wel zomer en daar maken we goed gebruik van. Vooral Nomi speelt het liefst de hele dag buiten en wat geniet ze daarvan!

Zaterdag; familiedag in Ommen

koeksebelt

Zaterdag stond de familiedag met de familie van Bart op het programma. We gingen naar een camping in Ommen. Daar hebben we onder andere gezwommen en gebarbecued. De kinderen konden er heerlijk spelen!

modder

Aan het einde van de middag bedachten ze om modder te maken en uiteindelijk zag Nomi er zo uit haha! We hebben ze op de camping onder de douche gezet en daarna gingen we naar huis. ’s Avonds keken we voetbal en tussendoor waren we aan het puzzelen.

Zondag; alweer zwemmen

zwembad

Zondagmiddag gingen we naar mijn ouders en Nomi vroeg meteen of we daar dan wel zouden gaan zwemmen. En dat deden we! Nomi is echt een waterratje en Lenn vond het vooral erg leuk in het voetenbadje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.