Dagboekje 237; kringloop, spierpijn en woonboulevard

spierpijn

Het is dinsdag, dus ik heb weer een dagboekje voor jullie. Vorige week gingen we naar de kringloop, ik deed voor het eerst mee met een lesje bodypump, en we gingen naar de woonboulevard.

Maandag; dag kerstversiering

zwart witte kat

Maandagochtend was Nomi helemaal enthousiast, want ‘Vriendjepoes’ (zo noemt ze hem nadat ik heb gezegd dat het een vriendje van onze kat Guusje is) zat voor het raam. Voor Nomi was de vakantie voorbij, en ze mocht weer naar de peuterspeelzaal. ’s Middags bracht ik de kerstversiering naar zolder en ons huis zag er weer een stuk frisser uit.

Dinsdag; naar de kringloop

kringloop goor

Dinsdag gingen we even naar de kringloop. Eigenlijk om spullen weg te brengen, maar ik wilde natuurlijk ook even binnenkijken. En daar vonden we drie leuke boekjes, en een paar sokken.

bodypump

Verder waren we lekker thuis, en Nomi was echt een poppenmoedertje. ’s Avonds ging ik naar de sportschool en daar deed ik mee met een lesje bodypump. Met als gevolg dat ik drie dagen spierpijn had…

Woensdag; rustig dagje met Lenn

Woensdagochtend werd Nomi opgehaald door mijn schoonmoeder om samen te gaan zwemmen. Daarna bleef Nomi bij haar, dus Lenn en ik waren met zijn tweeën thuis. En we hadden een lekker rustig dagje.

Donderdag; lekker even wandelen

Donderdag was het best lekker weer, en ik besloot met de kinderen even naar buiten te gaan. We wandelden een stukje en Lenn vindt het ontzettend leuk om zelf te lopen. Oké, het schiet natuurlijk voor geen meter op, maar het was wel fijn om even buiten te zijn. ’s Avonds ging ik ondanks de spierpijn toch maar even naar de sportschool, en daarna plofte ik op de bank.

Vrijdag; even naar mijn ouders

Nomi zei de hele week al dat ze naar mijn ouders wilde om daar de hond te aaien. Dus daar gingen we vrijdagmiddag even naartoe, en daar maakte ik deze foto’s.

Zaterdag; winkelen!

babypark enter

Zaterdagochtend moest Bart werken. Ik deed boodschappen met Nomi en Lenn en daarna gingen we even naar Babypark om een nieuwe beker te halen voor Lenn. Nomi mocht haar middagslaapje overslaan en ze was lekker aan het knutselen.

poco enschede

Toen Lenn weer wakker was, gingen we naar de woonboulevard. Daar zocht Nomi een groot bed uit, die we (als het goed is) deze week ophalen. Ook zocht ze een nieuw kleed en muurstickers uit, om haar kamer lekker op te pimpen.

Zondag

vegan pizza

Zondagochtend ging Bart samen met Nomi en Lenn boodschappen doen. En eindelijk hebben we de vegan pizza’s van Lidl in huis! ’s Middags hebben we een stukje gewandeld op de camping, en daarna hebben we bij mijn ouders gegeten.

6 gedachten over “Dagboekje 237; kringloop, spierpijn en woonboulevard

  1. Sylvia -alovelyadventure schreef:

    Wat leuk dat Nomi een groot bed krijgt. Ben benieuwd hoe haar kamertje er uit komt te zien. Naar de de kringloop gaan vind ik ook altijd onwijs leuk. Jammer dat ze die bij ons niet in lanzarote hebben. Die pizzas ken ik niet. Lijkt me wel onwijs lekker. Zaterdag toch maar eens kijken of ze die hier ook verkopen. Heerlijke week gewenst
    Sylvia -alovelyadventure onlangs geplaatst…About last week.. week 2-2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.