Dagboekje 282; Kerst, mijn verjaardag, oud&nieuw en de eerste week van het nieuwe jaar

In de kerstvakantie zijn er eventjes geen dagboekjes online gekomen, dus deze keer ziet mijn online dagboek er iets anders uit. Ik laat jullie deze keer foto’s zien van een iets langere periode, namelijk vanaf kerst tot en met afgelopen weekend.

24 december; kerstavond

nagellak jongen

Op 24 december begonnen we de dag met het uitzoeken van nagellak voor kerst. Nomi wilde namelijk heel graag nagellak op, en toen wilde Lenn dat natuurlijk ook. Ze kozen allebei een kleurtje uit en vervolgens lakte ik hun nagels. ’s Avonds gingen we naar mijn ouders, waar we traditioneel pannenkoeken hebben gegeten.

Eerste kerstdag

Eerste Kerstdag begonnen we met een gezellig ontbijtje met zijn vieren. ’s Middags gingen we uit eten met mijn schoonfamilie en Nomi was helemaal gelukkig toen ze zag dat er poffertjes waren!

Tweede KErstdag

Ook op Tweede Kerstdag zaten we ’s ochtends gezellig samen aan tafel. ’s Middags gingen we weer naar mijn ouders, deze keer gingen we daar gourmetten.

30 december; mijn verjaardag

Een paar dagen later, op 30 december, werd ik 29. Ik vierde het niet, maar we besloten er wel gewoon een leuke dag van te maken. Bart maakte een ontbijtje, daarna kwamen mijn schoonouders even langs voor een kopje koffie en ’s middags zijn we gaan schaatsen. Dat was voor Nomi en Lenn de eerste keer en ze vonden het hartstikke leuk.

Oud en nieuw

En een dag later was het alweer oud en nieuw. Overdag deed ik niet zoveel en aan het einde van de middag kwamen mijn ouders, tante en zusje langs. We borrelden, we aten samen en we deden spelletjes. Nomi wilde niet naar bed, dus ze zat de hele avond gezellig bij ons.

De eerste week van 2019

eerste week nieuwe jaar

En daarna begon het gewone leven weer een beetje. Nomi en Lenn hadden natuurlijk nog vakantie, maar Bart moest weer aan het werk. In het weekend was hij druk met de zolder, die nu bijna klaar is. Hopelijk lukt het om het af te maken voordat de baby er is! Zelf ging ik verder met de voorbereidingen voor de komst van Zusje. Ik begon met het inpakken van de ziekenhuistassen en ik ben nog steeds bezig met de babywasjes. Ook had ik mijn eerste afspraak bij de gynaecoloog en moest ik naar het ziekenhuis voor een ctg, maar dat konden jullie in mijn zwangerschapsupdate al lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.