Dagboekje 294; derde ogentest, paardenmarkt, shoppen, lunchen en Frozen 2

Vorige week stond er weer een ogentest op het programma voor Lenn, zijn derde inmiddels. Verder gingen we naar de paardenmarkt in het dorp, ik ging shoppen en lunchen met Nomi en Lenn en we gingen naar Frozen 2!

Maandag

Maandagochtend hadden Nomi en Lenn allebei geen zin om uit bed te komen, maar ze moesten toch echt naar school en naar de peuterspeelzaal. ’s Middags had Nomi ballet en ging ik even naar de Action, waar ik nog een paar kerstspulletjes kocht.

Dinsdag: Ogentest nummer 3

Dinsdagochtend had Lenn zijn derde ogentest bij het consultatiebureau. Hij begon er zelf een beetje onzeker over te worden, omdat hij het nu al voor de derde keer deed. Gelukkig vertelde de arts hem dat hij goed zijn best had gedaan. Lenn kon de onderste rijen niet lezen, en daarom hebben we een doorverwijzing gekregen naar de oogarts.

Woensdag

Woensdag had ik van alles willen doen, maar uiteindelijk zat ik de halve ochtend Friends te kijken. Ik had gewoon even geen zin om iets anders te doen. En ik kon ook even tijd voor mezelf nemen, want Lenn was aan het peuterzwemmen met mijn schoonmoeder, Nomi was op school en Elena sliep. En ach, zo’n ochtendje is natuurlijk wel heel fijn!

Donderdag

Donderdagochtend had ik weer tijd voor mezelf, omdat Lenn naar de peuterspeelzaal was. Nu besloot ik het wat zinniger te besteden en was ik bezig met mijn blog totdat Elena wakker werd.

Vrijdag: Paardenmarkt

Vrijdag was er paardenmarkt in het dorp en daarom was Nomi om half 11 al vrij. Ze vindt paarden erg leuk en ze wilde graag naar de paardenmarkt, dus dat deden we. Van tevoren beweerde ze helemaal niet bang te zijn, maar toen we er eenmaal waren, vond ze het toch wel heel spannend en ze durfde absoluut niet in de buurt van de paarden te komen!

Vervolgens liepen we nog even door de stad en zagen we een gouden kerstboompje. Nomi en Lenn wilden hem heel graag hebben en ik vond hem zelf ook wel erg leuk, dus die staat nu in de woonkamer!

Zaterdag: Shoppen en lunchen met Nomi en Lenn

Zaterdag ging ik even met Nomi en Lenn naar Hengelo, want ze waren allebei wel toe aan nieuwe kleding. We kochten een paar nieuwe dingen en daarna gingen we lunchen in een cafeetje. Dat was hartstikke gezellig en het hoogtepunt was toch wel de eetbare rietjes, die van snoep waren gemaakt!

Zondag: Naar Frozen 2

We wilden al een hele tijd naar Frozen 2 gaan, maar telkens kwam het er niet van. Zondag regelden we oppas voor Elena en gingen Bart, Nomi, Lenn en ik naar de bioscoop. Nomi en Lenn vonden de film ontzettend leuk en ik vond het wel meevallen hoe eng hij is. Nomi vond het wel een beetje spannend en kroop bij Bart op schoot, maar Lenn vond de film helemaal niet eng.

Hebben jullie Frozen 2 al gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.