Shoplogje; nieuwe schoenen voor Nomi, Lenn en mij

omoda

Mijn liefde voor schoenen begon toen ik heel jong was, maar vanaf het moment dat ik kleedgeld kreeg, kreeg ik echt een schoenentic. Bijna iedere keer dat ik ging shoppen, kocht ik weer een paar schoenen. Nu doe ik dat absoluut niet meer, maar ik ben nog steeds gek op schoenen. En niet alleen voor mezelf, maar zeker ook voor mijn kinderen!

Online shoppen bij Omoda

Je kent de webshop Omoda vast wel. Ze hebben een hele ruime keuze qua schoenen voor dames, heren en kinderen, maar daarnaast is er nog veel meer te koop. Je kunt er ook accessoires, tassen en kleding kopen. Ik werd helemaal verliefd op de jurken van Fabienne Chapot, maar mijn kledingkast is bomvol en daarom klikte ik de jurken snel weg en besloot ik alleen te kijken naar schoenen.

Havaianas voor Nomi en mij

havaianas kinderen

Havaianas zijn absoluut mijn favoriete teenslippers, want ze lopen heerlijk! Nomi is ook gek op teenslippers, ze loopt er heel veel op. Ik liet haar deze slippers zien en ze vond ze meteen heel leuk, dus ik besloot ze voor haar te bestellen. Voor mezelf koos ik voor deze grijze slippers, die je overal bij kunt dragen. Toen het pakketje binnenkwam, wilde Nomi haar slippers meteen aan en sindsdien loopt ze er bijna iedere dag op!

Stoere laarsjes voor Nomi

lila laarzen

Toen ik een tijdje geleden Dr. Martens voor mezelf bestelde, zei Nomi dat ze ook wel dat soort schoenen wilde hebben. Op dat moment had ze echt geen nieuwe schoenen nodig, dus ik vond dat dat nog wel even kon wachten. Maar toen ik deze stoere boots van Bullboxers zag, met ook nog eens 60% korting, besloot ik die alvast te bestellen voor aankomende winter. En kijk nou hoe gaaf ze zijn! Nomi is er helemaal verliefd op en laatst zei ze dat als het een keertje wat kouder is, ze deze schoenen alvast aan gaat doen.

All Stars voor Lenn en mij

all stars kids

Ik ben gek op All Stars en ik heb al heel wat paren gehad. Ik vind ze heerlijk lopen en toen ik deze zag dacht ik; ‘die moet ik hebben’. Het zijn schoenen die je zo ongeveer overal bij aan kunt hebben, en ze zijn net even anders dan de gewone zwarte All Stars.

Veel All Stars zijn lekker genderneutraal, en dat is natuurlijk perfect voor Lenn. Lenns lievelingskleur is rood en ook hij vind All Stars erg fijn lopen. Toen ik deze schoenen aan hem liet zien, was hij helemaal bij en hij wilde ze meteen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.