DAGBOEKJE #63

Jullie weten inmiddels wel dat ik binnenkort ga trouwen en daarom had ik zaterdag mijn vrijgezellenfeest. Van tevoren had ik geen idee wat ik kon verwachten, dus dat maakte het wel spannend. Rond half 1 was iedereen bij mij thuis en hebben we geluncht. Daarna hebben we een bonbon workshop gedaan, wat heel erg leuk was. ’s Avonds hebben we gezellig gewokt, en het was dus echt een hele gezellige dag.

We maakten de bonbons in tweetallen en ik heb er niet zo heel veel talent voor, haha. Maar het was wel echt heel leuk. 
We waren echt met een heel leuk groepje, waardoor het de hele dag heel gezellig was. ’s Avonds heb ik voor het eerst vegetarische sushi gegeten (ik lust namelijk geen vis) en dat was ook erg lekker!
Gisterochtend heb ik samen met mijn vriend buiten gebruncht. ’s Avonds hebben we bij mijn ouders gegeten en daarna zijn we even naar het paasvuur geweest. 
Natuurlijk moest er deze week ook geknuffeld worden met Guusje. Rechts zie je nagellakjes die ik kreeg, en die ik binnenkort ga reviewen. 
Ik heb sinds vorige week een nieuwe telefoon, en ik had natuurlijk ook een nieuw hoesje nodig. Deze was mijn favoriet en ik bestelde hem meteen. Minder leuk was, dat ik mijn nagel dubbelklapte. Ik snap nog steeds niet helemaal hoe ik dat heb gedaan, maar het heeft een paar dagen pijn gedaan. 
Wil je meer foto’s zien? Volg me dan via Instagram!

20 gedachten over “DAGBOEKJE #63

  1. Kirsty schreef:

    Leuke foto's! Leuk ook dat je met je vrijgezellenfeest gewoon een leuke dag ervan hebt gemaakt; ik hoor wel eens van die wilde verhalen over lange nachten met strippers enzo, dat lijkt me echt niks. Gewoon een gezellig dagje met vriendinnen vind ik ook veel leuker 🙂

  2. Dagmar Valerie schreef:

    Wat een leuke diary lief! Super leuk om te zien en wat een gezellige middag heb je gehad met je vrijgezellenfeest! Ik ben nu al benieuwd naar de review van de lakjes <3 Succes de komende dagen en veel liefs Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.