ROADTRIP!

Mijn vriend en ik gaan binnenkort trouwen en daarna gaan we natuurlijk op huwelijksreis. We gaan met de auto naar Italië, iets wat ik al heel lang wilde. Het is er nog niet eerder van gekomen, maar het lijkt me heel erg leuk. Daarnaast vind ik het ook heel fijn om daar een auto te hebben. We gaan naar het plaatsje Peschiera, bij het Gardameer. We zitten redelijk dichtbij plaatsen als Verona, Vicenza en Venetië. Hebben jullie nog tips qua plaatsen in die omgeving? Of tips over het op vakantie gaan met de auto?

14 gedachten over “ROADTRIP!

  1. Simone schreef:

    Super leuk zeg! Ik ben vroeger met mijn ouders altijd gaan kamperen en dus ook met de auto op vakantie geweest. Maar niet in Italie.

  2. Kimberley R. schreef:

    Wat een leuke bestemming! Zelf zou ik dit ook ooit nog eens willen doen. Ben zelf nog nooit in Italië geweest en met de auto niet verder dan Duitsland gekomen, dus daar kan ik je niet bij helpen. Maar volgens mij wordt het toch wel super!

  3. Cindy schreef:

    Ja!! Ga naar Sirmione en Lazise, dat is met de auto prima te doen. Wij zijn vorig jaar 4 dagen aan het Gardameer geweest. Of 5 dagen, ook in Peschiera del Garda. Maar ik was net geopereerd en kon niet heel veel doen, maar Sirmione en Lazise is erg leuk (en toeristisch trouwens) om te zien. Of naar pretpark Gardaland, daar zit ook een moviepark volgens mij. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.