Buikfoto’s van het tweede trimester

11 12

Vandaag ben ik 28 weken zwanger en dat betekent dat het derde trimester is begonnen. Daarom leek het me leuk om net als bij mijn vorige zwangerschap een overzichtje te maken van alle buikfoto’s van het tweede trimester. Op de foto’s hierboven zat ik trouwens nog in het eerste trimester, ik was namelijk 11 en 12 weken zwanger en mijn buik was al moeilijk te verbergen.

13 14

Tot de 13 weken voelde ik me niet super en dat is op de foto links wel te zien. Vanaf een week of 14 voelde ik me wat beter, de meeste kwaaltjes waren verdwenen.

15 16

Mijn buik maakte rond de 15 weken een groeispurt en mijn buik werd een stuk ronder. Toen ik 16 weken zwanger was paste ik mijn kleding bijna niet meer, vandaar deze sobere outfit.

17 18

Dus ik shopte wat positiekleding, waardoor ik toen ik 17 weken zwanger was weer fatsoenlijk op de foto kon. Toen ik 18 weken zwanger was maakte Bart een foto van mijn buik, een keer wat anders dan die standaard spiegelfoto’s.

19 20

Toen ik 19 weken zwanger was, begon ik de baby echt veel te voelen. Daardoor werd het allemaal wat minder onzeker, hoewel ik wel zenuwachtig was voor de 20 weken echo. De dag waarop ik 20 weken zwanger was vond ik wel echt een mijlpaal trouwens.

21 22

Door de verbouwing kon ik rond de 21 en 22 weken even geen goede foto’s maken, dus dit is het enige wat ik heb. Maar mijn buik groeide flink door.

23 24

En dat is wel te zien aan de foto waarop ik 23 weken zwanger was. In tegenstelling tot mijn vorige zwangerschap draag ik nu heel erg naar voren, waardoor mijn buik veel groter lijkt dan toen. Rechts was ik 24 weken zwanger en toen werd ik de vraag ‘weet je zeker dat het er één is’ wel een beetje zat.

25 26

Toen ik 25 weken zwanger was, begon zelfs één van mijn positieshirtjes strak te zitten. Deze had ik nog van mijn vorige zwangerschap en toen zat hij aan het einde ook te strak, maar na 25 weken paste hij nog makkelijk. Gelukkig past de rest van mijn positiekleding nog wel gewoon goed. Op de foto die ik maakte toen ik 26 weken zwanger was kreeg ik heel veel complimentjes, echt leuk om te horen en te lezen!

27

En dit is de laatste foto van het tweede trimester en de eerste foto in ons nieuwe huis! Volgens mij heeft mijn buik weer een groeispurt gehad en ik ben nu wel heel benieuwd hoe groot mijn buik uiteindelijk wordt!

17 gedachten over “Buikfoto’s van het tweede trimester

  1. Leonie schreef:

    Wat leuk om te zien! Hele mooie ronde buik! Ik ben ook zo benieuwd hoe groot mijn buik gaat worden… En die vragen of er echt geen 2 in zitten ben ik ook helemaal beu, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.