DAGBOEKJE #96; LAATSTE VRIJE WEEK, KEELPIJN EN SHOPPEN

Aanstaande woensdag begin ik weer met werken, dus vorige week was mijn laatste vrije week. Het klinkt erger dan het is, want straks heb ik nog steeds vijf vrije dagen per week. Ik deed afgelopen week niet zo heel veel bijzonders eigenlijk. Met heel veel moeite kreeg ik Bart zo ver dat hij met mij en Nomi op de foto wilde, en Guusje kwam eindelijk weer eens bij me liggen.

Maandag plaatste ik een selfie omdat ik door een aantal hele lieve meiden getagd was voor de #20beautifulwomenchallenge. Maandagavond begon ik keelpijn te krijgen en dinsdag begon het een beetje te voelen als een keelontsteking. Ik dronk veel groene thee met honing en een paar dagen later was het weer over. 

Nomi en ik gingen even de stad in, want ik had zin om te shoppen. Uiteindelijk kwam ik thuis met twee pakken luiers en drie shirtjes voor Nomi. Oh, en voor mezelf kocht ik sokken. Shoppen heeft toch een andere betekenis gekregen sinds ik moeder ben. 

Woensdag werd Nomi heerlijk vrolijk wakker (zoals iedere ochtend eigenlijk). ’s Middags keek ik Pretty Little Liars.

Nomi lag heel lief te slapen in de box en ik besloot een foto van haar te maken. ’s Middags lagen we samen op de bank, ik keek Drop Dead Diva en Nomi speelde met mijn sjaal. 

Ik heb me voorgenomen om vaker voor te lezen en tot nu toe gaat dat erg goed. We lazen Jip en Janneke en Nomi vond het erg leuk. Donderdagavond keken we Wie Is De Mol en ik wist zeker dat Chris de mol was. Maar (zoals ieder jaar) ging mijn mol eruit..

Eindelijk heb ik mijn eigen moestuintjes. Vier nog maar, maar het begin is er. Toen ik naar buiten ging, zag ik bloempjes, en daar kreeg ik echt een lentegevoel van! 
Hoe was jullie week? 
Gerelateerde artikelen:

18 gedachten over “DAGBOEKJE #96; LAATSTE VRIJE WEEK, KEELPIJN EN SHOPPEN

  1. Wendy schreef:

    Bij mij staat er inmiddels ook een kweekbak in de vensterbank. Geen AH moestuintjes, want daar kom ik eigenlijk nooit. Ik ben ontzettend benieuwd of het wat gaat worden. 🙂 Leuk overzicht verder.

  2. Simone schreef:

    Wat is Nomi toch een schatje om te zien! Echt leuk. Kan me wel voorstellen dat je bij shoppen eerst aan de kleine denkt en dan pas aan jezelf! En cool dat je mannetje eindelijk op de foto wilde als gezin! Erg mooie foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.