DAGBOEKJE #133; NOMI’S EERSTE VERJAARDAG

1

Afgelopen week stond natuurlijk in het teken van Nomi’s verjaardag. Ze was dinsdag jarig en we vierden het zaterdag. Daarnaast was ze ontzettend verkouden (lekkere timing) en daarom deden we verder eigenlijk niet zoveel.

2

Maandag bereidden we alvast wat dingen voor. Ik pakte de cadeautjes in en toen Nomi ’s avonds in bed lag, hingen we de slingers op.

3

Dinsdag was Nomi jarig en kreeg ze alvast een paar cadeautjes. We gingen even naar de stad en omdat Nomi een nieuwe slaapzak nodig had, liet ik haar er zelf eentje uitkiezen. Natuurlijk ging ze voor deze felle kleurtjes. Mijn ouders kwamen even langs en van hen kreeg ze deze telefoon.

4

Ze at deze week niet zo goed, waarschijnlijk omdat ze verkouden is. Maar yoghurt ging er gelukkig wel in.

5

Ik maakte een to do lijstje me artikelen die ik nog wil schrijven, zo blijft het wat overzichtelijker. En ik vind to do lijstjes sowieso wel heel prettig. ’s Middags gingen Nomi en ik even lopend boodschappen doen.

6

Nomi deed Guusje na (die gaat ook continu in dozen zitten) en ik kreeg een leuk pakketje van Trind, met nagellakjes.

7

Zaterdagochtend haalde Bart deze taart op en van 11.00 tot 17.00 uur vierden we Nomi’s verjaardag. En ze is heel goed verwend!

8

Het waren wel heel veel prikkels voor haar natuurlijk, maar in het hoekje van de bank vermaakte ze zich prima met mijn vader. De volgende dag moest er natuurlijk gespeeld worden met haar cadeaus.

9

Verder deden we even boodschappen (dat vindt ze altijd heel leuk) en Nomi kreeg een vlaggetje. Daarna wilden we naar de Ikea, maar daar was het zo druk dat we geen parkeerplaats konden vinden. Nomi is nog steeds verkouden, dus we wilden ook geen eind door de regen lopen, en uiteindelijk zijn we maar weer naar huis gegaan. Ik denk niet dat we op zondag nog naar de Ikea gaan 😉

11 gedachten over “DAGBOEKJE #133; NOMI’S EERSTE VERJAARDAG

  1. Anneleen schreef:

    Wat ziet het er gezellig uit met die cadeautjes en slingers! Ziet er een leuke verjaardag uit! 🙂 vervelend dat ze zoveel last heeft van haar verkoudheid, hopelijk gaat dat snel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.