DE GRAPPIGSTE DINGEN DIE MENSEN VRAGEN OVER NOMI

Iedere moeder zal waarschijnlijk wel veel vragen krijgen over haar kindje en ik vind het altijd heel leuk als mensen interesse tonen in Nomi. Maar om sommige vragen moest ik wel even lachen. Ik vond ze zo leuk, dat ik ze met jullie wilde delen.

 

– ‘Is ze wel van Bart?’
Toen Nomi net geboren was, was ze vrij donker. Donkere haartjes, donkere wenkbrauwen.. En Bart is behoorlijk bleek. Ik was zelf als baby ook zo donker, dus het verbaasde me niet zo. Voor zover ik weet was deze vraag wel als grapje bedoeld trouwens.
– Toen Nomi 2 maand was: kruipt ze al?
‘Nee.’
– Toen Nomi 3 maand was: zegt ze al mama?
‘Nee..’
– Toen Nomi 4 maand was: kan ze al lopen?
‘Eh, nee..’
– Mag ze ook een chipje?
Nou is het echt niet zo dat Nomi alleen maar biologisch eten uit eigen tuin eet, maar voor dat soort dingen vind ik haar echt te jong.
– ‘Wat is haar afkomst?’
De vraag op zich is niet echt grappig natuurlijk, maar ik vind het wel grappig hoe vaak deze vraag gesteld wordt. Blijkbaar ziet ze er niet zo Nederlands uit trouwens. Ik ook niet, want in het buitenland raden ze nooit goed waar ik vandaan kom.
– Is het een jongetje? (toen ze haar roze shirtje in een roze maxicosi lag)
Terwijl ik haar er toch best meisjesachtig uit vind zien.
– Oh wat een kleintje nog, die is zeker een maand of 4?
– Toen ik zei dat ze 9 maand was: ‘echt?’
– ‘Kun je dat wel, uitgaan zonder Nomi?’

Haar meenemen lijkt me een stuk lastiger.
– ‘Hoe gaat het met Naomi?’

9 gedachten over “DE GRAPPIGSTE DINGEN DIE MENSEN VRAGEN OVER NOMI

  1. Roxanne schreef:

    Onze kleine is pas 26 dagen maar ook hier al genoeg vragen. Of mijn vriend Aziatisch is bijvoorbeeld. Of hij al 4 maanden is toen hij net 11 dagen was. Of ik wel blij met hem ben. Zucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.