NEW IN: HAVAIANAS

Een paar jaar geleden kocht ik mijn eerste paar Havaianas en meteen vond ik ze heerlijk lopen. Een tijdje geleden bestelde ik nog een paar en daar liep ik bijna continu op. Daarom besloot ik nog een paar te bestellen, en ik koos ook een paar voor Bart uit.

Ik koos voor mezelf deze leuke roze exemplaren uit. Lekker ’s zomers en ik hou stiekem ook wel echt van roze. Omdat ik teenslippers bij mannen ook altijd erg leuk vind staan, koos ik voor Bart ook een paar uit. Ik ging voor een wat meer basic uitvoering. Ik bestelde ze trouwens bij DefShop.
Toen ik ze zag, wist ik meteen dat ik deze slippers wilde hebben. Ik vind het printje echt heel gaaf en ze lopen natuurlijk ook erg lekker, maar ik had ook niet anders verwacht. Wat ook een pluspunt is, is dat de print heel mooi blijft. Ik heb wel vaker teenslippers gehad met een printje, maar als ik ze een paar keer had aangehad, werd het al minder mooi. Als ik een zomer op die slippers had gelopen, was er meestal bijna niks meer van de print over. Ik loop nu al anderhalve maand op deze slippers en ze zien er nog als nieuw uit.
Het paar dat ik voor mezelf bestelde, kost € 29,99 en de slippers van Bart kosten € 19,99.
Loop jij ook zoveel op teenslippers?
Dit artikel bevat items die door een webshop zijn opgestuurd.
Gerelateerde artikelen:
– New in

9 gedachten over “NEW IN: HAVAIANAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.