DR VAN DER HOOG CLEAR SKIN DAY & NIGHT CONTROL

Ik mag dan 23 zijn, maar qua huid zie ik er nog steeds uit als een tiener. Mijn huid is erg slecht en onzuiver en daarom vind ik goede huidverzorging heel belangrijk. Omdat ik veel producten van Dr. van der Hoog erg fijn vind, besloot ik deze Clear Skin Day & Night control crème te proberen. 

ClearSkin® day & night control is een matterende en vochtregulerende 24- uurscrème. De crème is 
vetvrij en bevat salicylzuur en bramenbladextract die een zuiverende werking hebben en overtollige 
talgafscheiding normaliseren.

De crème is redelijk dun en daardoor makkelijk uit te smeren. Je hebt maar een klein beetje voor nodig voor je hele gezicht, waardoor je best lang kunt met deze crème. Op mijn huid voelt de crème fijn en het maakt mijn huid lekker zacht, maar ik heb niet het idee dat mijn huid echt minder onzuiver is. Tegen het glimmen helpt het ook niet super goed, na een paar uurtjes glim ik toch weer. Deze crème valt me dus een beetje tegen, ik had er meer van verwacht. 
Deze crème kost € 9,65 en is in de meeste drogisten te koop. 

17 gedachten over “DR VAN DER HOOG CLEAR SKIN DAY & NIGHT CONTROL

  1. Rosanne van Dieren schreef:

    Op het eerste gezicht leek het me een fijn product, jammer om te horen dat hij dan tegenvalt. Ik hoop dat je het juiste product voor je huid vind.
    Je blog is trouwens heel leuk ik volg je nu op bloglovin.
    liefs, Rosanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.