Een fotocollage voor aan de muur, maar dan net even anders

fotocollage

Ik zet dagelijks minimaal één foto op Instagram,maar verder doe ik er weinig mee. Ik heb wel eens een fotoalbum gemaakt, maar dat is ook alweer heel lang geleden. Nu besloot ik een keer iets anders te doen; ik liet een fotocollage afdrukken. En niet zomaar eentje, nee, eentje die ik echt heel erg leuk vind!

Hollandse huisjes fotocollage

foto collage

Ik mocht er eentje uitkiezen op Easycollage.nl. Daar kun je kiezen uit basic collage, maar je kunt ook voor totaal iets anders gaan. Ik ging voor de Hollandse Huisjes van Tante Beun. Er is heel veel keuze qua ontwerpen, bijvoorbeeld hartjes, bloemen, een retrobus, een stamboom of een fotocollage die eruit ziet alsof hij uit oma’s tijd komt. Super leuk allemaal, en ik vond het best moeilijk om een keuze te maken.

Mijn fotocollage

collage

Super handig; je kunt inloggen op je Instagramaccount en daar de foto’s aanklikken die je in je collage wil zetten. Zo hoef je niks te uploaden en op deze manier gaat het super snel. Ik ben gegaan voor wat recente foto’s die op mijn Instagramaccount staan. Het bestaat nu voor het overgrote deel uit foto’s van Nomi en Lenn, want dat zijn natuurlijk de leukste foto’s haha! Maar Bart en ik staan er ook tussen, en ik vond het leuk om er ook een echofoto van ‘Zusje’ bij te zetten.

In totaal kun je er 38 foto’s opzetten. Maar je kunt ook kiezen voor een andere versie van de Hollandse Huisjes. Die hebben minder huisjes, dus ook minder foto’s. Ze zijn wat kleiner en dat maakt ze voor sommige plekken in huis misschien wat geschikter.

Ik wil deze boven ons bed op gaan hangen, waar genoeg ruimte is. Deze collage van 70 x 50 centimeter past daar heel goed en ik vind het heel erg leuk staan.

Wat doe jij met de foto’s van je kinderen? Heb je ze alleen digitaal of doe je er ook iets anders mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.