ELF SMOKEY BROWNLaatst liet ik jullie al een aantal producten van Eyes Lips Face zien. Dat was niet mijn volledige bestelling, ik bestelde namelijk ook nog dit nagellakje. De kleur heet Smokey Brown en is een mooie, bruine kleur die een beetje naar grijs neigt.

Een tijdje geleden heeft ELF de nagellakjes veranderd, vandaar dat er ‘new improved formula’ op het potje staat. De kwaliteit is verbeterd en de prijs is iets omhoog gegaan. Ik kocht deze nagellak voor € 2,50, maar momenteel kun je hem bestellen voor € 1,75. Ik had al wel ervaring met de oude nagellakjes van ELF, zoals Mango Madness, maar de verbeterde nagellakjes kende ik nog niet.

Het kwastje is heel erg fijn, de nagellak is makkelijk aan te brengen. Ook de structuur is eigenlijk precies goed. De nagellak dekt bijna volledig na een laag, maar een tweede laag is net iets mooier. De nagellak droogt echt snel, dat is ook een groot pluspunt. Daarnaast blijft de nagellak lang zitten, het duurt echt lang voordat het begint te chippen. Aanrader dus!

25 gedachten over “ELF SMOKEY BROWN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.