Even echt vakantie vieren

echt vakantie

Sinds ik blog, heb ik daar eigenlijk nooit echt vakantie van genomen. Meestal werkte ik in de weken voor onze vakantie vooruit en plande ik wat blogjes in, die dan tijdens mijn vakantie automatisch online kwamen. En soms blogde ik tijdens onze vakantie zo nu en dan eventjes. Deze keer heb ik dat allebei niet gedaan, ik besloot een keertje echt vakantie te vieren, want daar was ik wel aan toe.

Nergens aan toe komen

Eigenlijk had ik wel vooruit willen werken, maar ik kwam er gewoon niet aan toe. Ik was al blij als het me lukte om 4 artikelen per week online te zetten, dus ook nog vooruit werken zat er gewoon even niet in. Want tja, ik heb natuurlijk 3 kinderen in huis, sinds het begin van de lockdown loop ik al gruwelijk achter de feiten aan en in de zomervakantie wilde ik ook wat quality time doorbrengen met mijn kinderen in plaats van achter mijn laptop kruipen.

Vervolgens besloot ik maar gewoon te accepteren dat er geen of weinig blogs online zouden komen. Ik dacht nog, misschien pak ik mijn laptop er zo nu en dan wel even bij en schrijf ik een blogje. Maar dat kwam er niet van. Of nou ja, het had wel gekund, maar ik had er gewoon geen zin in. Ik had namelijk lekker vakantie!

Genieten

Het kostte even wat schakelen, maar het was heerlijk! Even moest er helemaal niks (oké, behalve voor de kinderen zorgen natuurlijk) en ik genoot er ontzettend van. We hadden echt quality time met ons gezin, we deden leuke dingen, we hebben lekker gerelaxt… De kinderen vermaakten zich van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, ze hadden een leuke vriendengroep, we genoten van het strand, we zwommen bijna iedere dag… Soms zaten we gewoon voor de voortent terwijl de kinderen aan het spelen waren en het was gewoon heerlijk!

Terug naar het gewone leven

Maar aan vakantie komt natuurlijk weer een einde en inmiddels zijn we weer thuis. Momenteel zijn we nog druk met het uitpakken van de caravan en we genieten nog even na nu de kinderen nog vakantie hebben. Maandag gaan Nomi en Lenn naar de basisschool en dan begint het gewone leven weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.