Favoriet: Sophie de Giraf

sophie1

Je kent het vast wel, het speelgoed (en andere spulletjes) van Sophie de Giraf. Nomi kreeg haar Sophie toen ze een paar weken oud was en nu, een jaar later, speelt ze er nog regelmatig mee. Ze begint telkens te lachen als Sophie piept en Sophie krijgt sinds kort ook kusjes.

sophie2

Hier had ze hem (of nou ja, haar) net. Ze speelde toen nog niet echt, maar ze vond het wel heel leuk om ernaar te kijken. Ook de piepjes vond ze toen al heel interessant. Toen ze iets ouder was, had ze Sophie continu in haar handen en ook heel vaak in haar mond. Sophie helpt bijvoorbeeld perfect bij doorkomende tandjes.

sophie3

En aangezien ze Sophie zo leuk vindt, leek me deze Sophie knuffel perfect voor haar. Ik vertelde jullie een tijdje geleden al dat ik al een beetje bezig ben met een 10 dagen pakket voor Nomi, voor als haar broertje is geboren. Sommigen zullen het overdreven vinden, maar ik vind het leuk om haar ook cadeautjes te geven als haar broertje cadeautjes krijgt. En dit wordt één van die cadeautjes.

sophie4

sophie5

Sophie heeft allemaal vriendjes, zoals Lazare de Kat, Josephine de Muis, Kiwi de Vogel en ook Fan Fan het Hertje. Fan Fan heeft net als Sophie donkere vlekken, wat voor jonge kindjes al goed te zien is. Daarnaast is het een heel veilig speeltje (het is namelijk van natuurrubber en er zitten geen giftige stoffen in) waar baby’s vanaf de geboorte mee kunnen spelen en op kunnen bijten. Deze is trouwens voor mijn buikbaby (zijn eerste speelgoedje!) zodat Nomi en de nieuwe baby allebei zo’n eigen speelgoedje hebben.

Het originele Sophie de Giraf speelgoedje kost € 19,99, de Sophie knuffel kost € 16,99 en Fan Fan het Hertje kost € 18,99. Deze producten zijn onder andere te koop via Kleinegiraf.nl.

Heeft jouw kind al iets van Sophie de Giraf?

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf of webshop zijn opgestuurd.

12 gedachten over “Favoriet: Sophie de Giraf

 1. Milou schreef:

  Ik wil Sophie ook heel graag voor mijn zoontje hebben! (Haha oke dat klinkt een beetje gek als ik het zo zeg)
  Wel een goed idee van die cadeautjes voor Nomi, ik denk dat het juist heel goed is dat je dat doet!

 2. Alyt schreef:

  Ja wij hebben ook DE Sophie de Giraf.
  Nu bijna 6 jaar geleden gekocht. Zag ‘m in een blaadje staan en ik MOEST ‘m ook hebben.
  Nu hebben mijn beide dochters er veel plezier van gehad en ondertussen genieten mijn gastkindjes er nu van!

 3. Mathiske's mama blog schreef:

  Super leuk dat je zo’n pakket maakt! Wij zijn helemaal fan van Sophie. We hebben Sophie. De bijtring, voor op tafel, voor op tafel zo’n zuignap, een rammelende bijtring en badspeelgoed. Oh ja en Sophie lepels! Die vriendjes van Sophie zijn ook zo leuk!! Ik mag van mezelf even niks kopen anders is dalijk alles van Sophie.. een van mijn eerste blogjes was over Sophie en als ik nu ergens op kraamvisite ga neem ik iets van Sophie mee.. ? en nu ik het zo opsom vind ik mezelf eigenlijk wel een beetje te erg ??

 4. Paola schreef:

  Ik kende Sophie nog niet en vind het een heel leuk idee om Nomi 10 cadeautjes te geven en ik denk ook dat dit een goede manier is om haar te laten zien dat haar broertje niet alleen de aandacht krijgt!

 5. Natascha schreef:

  Wat een leuk idee dat 10 dagen pakket voor Nomi. Als ik er vanaf had geweten had ik het ook gedaan.
  En jij moet doen waar jij je goed bij voelt. Onthoudt dat! Geniet van deze bijzondere tijd.

 6. Pingback: Onze Sophie collectie | Baby Emily Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.