Nomi’s outfits #9

4

Nomi is nog steeds niet bepaald makkelijk te fotograferen, ze zit namelijk geen seconde stil. Daarnaast staat ze nog niet los, dus foto’s maken van haar outfits is op dit moment een beetje lastig. Maar ik heb het toch geprobeerd en vandaag deel ik de foto’s met jullie. Op de foto hierboven draagt ze een shirtje van Mexx, een rokje van de V&D, een legging van Kleertjes.com en sokjes van de Hema.

1

Hier was ze weer even een baby volgens mij. Ze heeft een shirtje aan van Primark, een legging van Hema, sokjes van Prénatal en het speentjes kocht ik bij de DM in Duitsland (en ik weet het merk niet meer).

2

Deze foto is niet erg duidelijk, maar ik vind haar zo schattig achter dat loopkarretje. Haar shirtje is van Name it en haar legging is van Hema.

3

Ik vind een shirtje met een vestje haar zo schattig staan, dus dat doe ik haar regelmatig aan (hé dat rijmt). Dit vestje is van Noppies, het t-shirtje is van H&M, de legging is van Dirkje en de sokjes zijn van Ter Stal.

5

En soms neem ik haar ’s ochtends even mee naar beneden in haar pyjama en kleed ik haar na haar middagslaapje pas aan. Dit pyjamaatje zat in een perspakketje van Kixx-online. Hij is van het merk Xoyou.

6

Deze outfit kreeg Nomi voor haar verjaardag van Sanja. Het shirtje is van Hema en het broekje van H&M (en de sokjes zijn van Primark).

7

En aangezien we regelmatig naar buiten gaan, hoort er in dit artikel eigenlijk ook wel een foto van Nomi met haar jas aan. Deze jas kreeg ze van mijn moeder en hij is van Prénatal. Het joggingbroekje is van Bakkaboe en de slofjes zijn van Shoesme.

5 gedachten over “Nomi’s outfits #9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.