FAVORIETE BABYVERZORGINGSPRODUCTEN

Toen ik zwanger was, heb ik gewoon alle verzorgingsproducten gekocht die op de uitzetlijst stonden. Van tevoren had ik geen idee welke spullen ik veel zou gaan gebruiken en mijn nesteldrang zorgde ervoor dat ik perse alles in huis wilde hebben. Ruim de helft gebruik ik niet of nauwelijks, maar er zijn een aantal producten die ik wel heel veel gebruik.

Deze crème van Lavera gebruik ik heel veel. Hij is geschikt voor op het lichaam en het gezicht van je baby en ik vind het veel fijner dan bijvoorbeeld bodylotions. Nomi’s huid wordt er heel rustig van en de crème is helemaal biologisch.
Deze rozenolie gebruik ik vaak als Nomi in bad is geweest. Hij ruikt lekker en Nomi vindt het heerlijk om ermee ingesmeerd te worden.
Vaseline staat op de meeste uitzetlijsten en ik wist eigenlijk niet waar ik het voor zou gebruiken. Toen het nog wat kouder was, deed ik het altijd op Nomi’s gezicht als we naar buiten gingen, zodat haar huid niet zo droog zou worden. Nu gebruik ik het vaak voor droge plekjes.
Ook Sudocrem staat volgens mij op bijna iedere uitzetlijst. Perfect voor rode billetjes en het werkt ook heel goed tegen smetplekjes.
Zwitsal ruikt heerlijk, maar er zit best veel parfum in. Nomi heeft een heel droog huidje en ze kan niet goed tegen producten waar parfum inzit, dus ik gebruik weinig verzorgingsproducten van Zwitsal. Deze haarlotion gebruik ik wel heel vaak. Ik doe een druppel in haar haar, en de volgende dag ruik je het nog!
Qua luiers gebruik ik meestal die van Kruidvat. Ze lekken niet, ze zijn niet stug en ze zijn een stuk goedkoper dan Pampers.
Billendoekjes haal ik bij de Action en deze vind ik echt het fijnst. Sommige doekjes zijn heel droog, maar deze niet. En daarnaast zijn ze ook heel goedkoop; je betaalt € 2,00 voor 200 doekjes.
En als laatste; de babyweegschaal. Deze kochten we omdat Nomi de eerste weken niet goed aankwam. Toen de kraamverzorgster wegging, was Nomi nog nauwelijks aangekomen en daarom konden we extra uren kraamzorg krijgen. In plaats van die extra uren, kozen we ervoor om zelf een weegschaal te kopen, zodat we haar gewicht bij konden houden. Ik gebruik hem nog steeds regelmatig, en toen Nomi ziek was, vond ik het heel fijn om haar gewicht in de gaten te kunnen houden.
Gerelateerde artikelen:

4 gedachten over “FAVORIETE BABYVERZORGINGSPRODUCTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.