Dagboekje 268; op zoek naar nieuwe schoenen, gourmetten en fietsen zonder zijwieltjes

fietsen zonder zijwieltjes

Nomi en Lenn zijn allebei bijna uit hun schoenen gegroeid en daarom gingen we afgelopen week op zoek naar nieuwe schoenen. Verder had Nomi bedacht dat ze zonder zijwieltjes wilde leren fietsen, dus dat probeerden we. En we gingen lekker gourmetten met mijn tante en zusje.

Maandag

blazer

Heerlijk zeg, dat Lenn nu ook naar de peuterspeelzaal gaat. Hij vindt het zelf ontzettend leuk en ik vind twee ochtenden in de week voor mezelf ook niet verkeerd. Ik deed even boodschappen en daarna had ik tijd om te bloggen. ’s Middags bleven we lekker thuis.

Dinsdag; op zoek naar schoenen

goedkope schoenen

De laatste tijd hou ik totaal niet van zoet en fruit krijg ik nauwelijks weg. Maar ik wil natuurlijk wel fruit binnenkrijgen nu ik zwanger ben. Daarom maak ik regelmatig smoothies. ’s Middags gingen we even de stad in, op zoek naar nieuwe schoenen voor Nomi en Lenn. Ze hadden er duidelijk geen zin in en we kwamen met lege handen thuis. Daar komt binnenkort een blogje over online.

Woensdag; nog een keer naar de stad

leren jasje

Omdat het dinsdag niet zo’n succes was, probeerden we het woensdag nog een keer. En we slaagden voor nieuwe schoenen voor Nomi en Lenn! Mocht je je afvragen waarom Nomi er zo ’s zomers uitziet en Lenn een lekker warm jasje aanheeft; Lenn is een ontzettende koukleum, terwijl Nomi het altijd warm heeft.

Donderdag; eikels zoeken

uitgebloeide paardenbloem

Donderdagochtend gingen Nomi en Lenn weer lekker naar de peuterspeelzaal. ’s Middags was het heerlijk weer en we gingen een stukje wandelen om eikels te zoeken. Onderweg vonden ze uitgebloeide paardenbloemen en het was natuurlijk erg leuk om daarop te blazen.

Vrijdag; naar de kinderboerderij

Vrijdagmiddag gingen we naar de kinderboerderij. Ik onderschatte het weer een beetje en ik dacht dat een vestje wel fijn zou zijn. Nomi hielp Lenn ermee, want ‘ik kan alles al en jij hoeft mij niet meer te helpen’. Toen we uit de auto stapten kwam ik erachter dat het veel te warm was voor die vestjes.

Zaterdag; gym en gourmetten

gourmetten

Zaterdagochtend was de eerste gymles na de zomervakantie. Nomi had er heel veel zin in! Ik deed met Lenn even boodschappen en daarna haalden we Nomi weer op. ’s Middags gingen we naar mijn tante om te gourmetten.

Zondag; fietsen zonder zijwieltjes?

Zondagochtend was ik even op zolder bezig, er moest namelijk nog steeds wat behang van de muur gehaald worden (en daar ben ik nog steeds niet mee klaar, oeps). ’s Middag zei Nomi dat ze zonder zijwieltjes wilde leren fietsen. Dat probeerden we, maar dat bleek toch iets moeilijker te zijn dan ze dacht. Maar ach, oefening baart kunst.

Een gedachte over “Dagboekje 268; op zoek naar nieuwe schoenen, gourmetten en fietsen zonder zijwieltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.