SUMMER BUCKET LIST

Volgende maand is het juni, dus het is bijna zomer. En omdat ik dit soort bucket list plaatjes altijd erg leuk vind, besloot ik er een artikeltje over te maken. Ik kwam terecht op deze Tumblr en daar staat heel veel leuke plaatjes op. Ik koos een aantal dingen uit die ik deze zomer wil gaan doen. Bruin worden met een sticker ergens opgeplakt heb ik een paar jaar geleden gedaan en het resultaat was heel leuk! Ik had een hartje geknipt en die op mijn buik geplakt, en aan het einde van de dag zag je het hartje heel goed. Dat wil ik deze zomer dus weer gaan proberen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat staat er op jouw summer bucket list?
Gerelateerde artikelen:

3 gedachten over “SUMMER BUCKET LIST

  1. Sandra schreef:

    Wat grappig van dat hartje op je buik! Leuke dingen staan er op je bucketlist. Wat ik deze zomer wil doen? Ehm… Lekker veel dagjes weg en de natuur in. Ik wil graag een dagje naar de Hoge Veluwe met mijn vriend om foto's te maken en te genieten van de natuur. 🙂

  2. Nicky schreef:

    Hele leuke dingen staan op je list. Zo wie zo wil ik meerdere malen gaan BBQ-en en picnic met het hele gezin wil ik ook gaan doen. We hopen dus op een mooie zomer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.