Herfst hop; 31 leuke winacties op verschillende blogs!

lostmyname

Je denkt misschien; wat is een herfst hop? Een hop is een ketting van blogs waarbij je van de ene naar de andere blog kunt hoppen. Als je alle 31 blogs hebt gehad, kom je weer terug bij de eerste. Op alle 31 blogs staat een winactie en ook op mijn blog kun je iets leuks winnen, namelijk een Lost My Name boekje.

herfst-hop

Je bent hier misschien wel gekomen via de blog voor mij in de hop; Compleetgeluk.be. Dit is de blog van Annelore, trotse mama van vier kinderen. Ze is thuisblijfmama en haar blog is een mix van persoonlijke verhalen en praktische tips.

Na mij komt de blog Onlybyme.nl. Deze blog is van Barbara, waar ze vooral schrijft over boeken, lifestyle en het moederschap. Op haar blog kun je een regenjas met toebehoren van Baby Born winnen, erg toepasselijk voor een herfst hop!

En mocht je via de bloghop op mijn blog zijn gekomen, dan ken je me misschien nog helemaal niet. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Malou en ik ben moeder van twee kindjes; Nomi van bijna 2 jaar en Lenn van 3 maanden. Mijn blog bestaat voor het grootste deel uit persoonlijke artikelen, en soms wissel ik dat af met artikelen over andere onderwerpen.

lostmyname-1

Net als op de andere 30 blogs, vind je hier ook een winactie. Ik vind zelf dat ik echt iets heel leuks mag weggeven, namelijk een Lost My Name boekje.

lost my name

lostmyname-4

lostmyname-5

lostmyname-6

Nomi had al zo’n boekje met haar eigen naam, en Lenn heeft er nu ook eentje. Ik vind deze boekjes echt ontzettend leuk en Nomi en ik lezen haar boekje regelmatig.

lenn

En ik mag er dus eentje weggeven! Om kans te maken laat je een reactie achter onder dit bericht of via Facebook, waarin je vertelt voor wie je dit boek zou willen winnen. Ook zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina liket.

Alle winacties tijdens deze bloghop duren van vandaag tot en met 2 november, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

101 gedachten over “Herfst hop; 31 leuke winacties op verschillende blogs!

 1. Astrid schreef:

  Ja leuk! Heb een keer met ze samen gewerkt, maar toen de naam van een kindje van een vriendin gebruikt ivm onze kids hun privacy. Dus alsnog een boekje met één van de kids hun eigen naam zou top zijn

 2. Tips voor Papa's schreef:

  Heel leuk om alle blogs weer voorbij te zien komen. De meeste blogs die ik zie, ken ik al en bezoek ik ook regelmatig, waaronder die van jou. Deze winactie is echt iets voor mijn zoon, aangezien hij nu helemaal fanatiek met boekjes lezen bezig is. Dat dit boek dan ook nog eens gepersonaliseerd is, is helemaal geweldig! Ik doe dan ook graag mee!

 3. Marina schreef:

  Ik doe mee! Ik ben nu 12weken zwanger, dus ik wil hem winnen voor onze kleine spruit, die op komst is! Of voor een zwanger vriendinnetje, ik twijfel nog…

 4. Marjo schreef:

  Wat een gaaf boek, wil hem heel graag winnen voor Jonathan hij zit nu in groep drie en moet veel oefenen met lezen, hoe gaaf is dit boek dan! Dus ons duimen gaan nu overuren draaien!

 5. Monique schreef:

  Jou kende ik natuurlijk al, maar ik kom toch gezellig even langs! Toffe prijs inderdaad en aangezien ons zoontje er nog geen heeft, waag ik een kansje. De naam zal tzt vast bekend zijn, hihi.

 6. Diana schreef:

  Hoe leuk…! Hier doe ik graag aan mee..! Mijn dochter is in het eerste 1,5 jaar van haar leven een periode doof geweest (nu gelukkig voldoende gehoor…) en heeft daardoor een taalachterstand opgelopen. Hier zijn we momenteel druk mee bezig om het op te lossen en lezen is daar een onderdeel van…! Zon boek is dan echt gaaf…!

 7. Jamila schreef:

  Oh leuk weer een blog hop dit met de herfst ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze heeft een taalachterstand en meschien help dit boek haar wat lezen stimuleert haar taal en ze wordt 19 november 2 jaar het zou dan ook wel een leuk kado zijn!

 8. Ellen schreef:

  Ik dacht eraan om dit boekje te bestellen voor mijn zoontje Flynn. Maar even wachten dan, wie weet val ik eens in de prijzen. 😀
  Leuk idee trouwens, die bloghop. Ik heb mijn vaste blogs om te volgen en op deze manier leer ik er wat nieuwe kennen.

 9. Kelly Aarts schreef:

  Oh leuk deze prijs. Ik heb dit boek al meerdere keren op FB voorbij zien komen, en lijkt me echt geweldig. Ik volg je al een tijd via FB, vind je blogs altijd erg leuk om te lezen.
  Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter Lucy.

 10. sietske schreef:

  Leuke site, ik kwam hier dankzij het ‘hoppen’. Blij om zo nieuwe blogs te ontdekken.
  Korneel mijn zoontje kreeg dit boekje al en is er helemaal weg van. Ik zou het graag cadeau doen aan 1 van mijn 2 metekindjes.

 11. Iris schreef:

  Superleuk dit boek zeg! Ik zou het graag voor mijn dochter willen winnen. Ze heeft wel een korte naam, maar is erg bezig met het ontdekken van letters, dus dit boek past daar goed bij.

 12. Marian schreef:

  Daar ben ik weer. Ik heb zo’n boekje al wel eens vaker voorbij zien komen en telkens denk ik ‘wat leuk’ Zeker voor nummer 2 die binnenkort verwacht wordt zou dit een super kraamcadeau zijn. Dat wordt dus duimpjes draaien.

 13. Sandra schreef:

  Wat leuk, zo’n herfst-hop. Ik heb je blog pas onlangs ontdekt en vond het grappig dat onze kinderen ongeveer even oud zijn. Dochter Fiene is vandaag 21 maanden en ik ben hoogzwanger (40+4) van mijn derde. Mijn oudste dochter is alweer 9 jaar!
  Ik zou het boekje graag winnen voor mijn dochter Fiene die een enorme boekenwurm is!

 14. Melissa Polfliet-de Jonge schreef:

  Hihi ik ben heerlijk aan het hoppen en lees verschillende prachtige blogs. En natuurlijk fantastische win acties. Maar nu zie ik er eindelijk 1 waar ik aan mee kan doen voor onze kleine man Liam. Hij is anderhalf maar al een ontzettende boekenwurm aan het worden hihi. Papa en mama proberen altijd 1 verhaaltje voor te lezen. Maar meestal worden dat er wel een stuk of 5 haha. Meneertje wijst dan met z’n vingertje naar een ander boek zodra we de laatste pagina omslaan van het ene boek. Of hij raced naar de boekenkast om er snel nog 1 te pakken. Zou geweldig zijn om een boek te mogen voorlezen over zijn eigen naam/letters. Dus duimen maar hihi.

 15. Linda Raaijmakers schreef:

  Superleuk voor ons nichtje Tess 😀 ze vindt het super om te luisteren naar verhalen. Dus voor haar heb ik alles gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 16. Kelly schreef:

  Leuk!! Toevallig voor onze Mees als 5 december cadeau al naar dit boek gekeken. We doen dus graag mee :)! Boekjes zijn altijd een goed idee. Toffe actie

 17. Luisa Hansen schreef:

  Ooh wauw, wat een toeval! Laatst kwam ik een advertentie over dit boek tegen! Ik vind het zo’n geweldig idee. Ten eerste zijn de illustratie erg mooi maar het mooiste vind ik dat het ervoor zorgt dat kinderen met een weinig voorkomende naam of een naam die niet bekend is in het land waar ze geboren zijn/wonen ( zoals mijn eigen naam, Luisa) zich niet buitengesloten voelen!Ik zou dit graag cadeau willen doen aan een kleine meid, nu hard duimen!

 18. Ellen Ebbekink schreef:

  Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn dochter. Ze heeft wel een mooi cadeautje verdiend na heel veel ziekenhuisbezoekjes?

 19. Nicky schreef:

  Ik zou graag het boekje willen winnen voor het dochtertje van een vriendin van mij, Maura. Alleen al omdat ik elke keer een lach op mijn gezicht krijg als ik leuke foto’s doorgestuurd krijg maar ook omdat haar moeder altijd voor mij klaar staat!

 20. Jikke schreef:

  Dat lijkt me een superleuk cadeau voor mijn dochter Anna. Zij is helemaal bezig met haar naam en de letters. Zou dus erg leuk zijn als ze dit boekje wint.

 21. Helma keijzer schreef:

  Heerlijk zo’n hop! Kennismaken met oude en nieuwe blogs.
  Lezen is hier elke dag een feestje. Voor Mila zou ik graag het boekje winnen.

 22. Linda vergouwen-vermaire schreef:

  Leuk!! Ik hop gewoon naar je toe!! Had er nog nooit van gehoord een herfst hop, maar erg leuk.. ik doe graag mee voor mijn zoontje van vijf luc die dol is op samen lezen …

 23. Linda schreef:

  Oh dit boek staat op mijn verlanglijstje! Ik vind deze zo ontzettend leuk en zou hem dan ook graag winnen voor mijn eigen zoontje. Hij is nu 7 weken en we lezen hem iedere dag voor. Een boekje gepersonaliseerd voor Jason zou echt fantastisch zijn! Ik doe mee!

 24. Alyt schreef:

  Doe heel graag mee voor mijn jongste dochter. Mijn oudtse dochter heeft dit boekje ook. Ze is er erg wijs mee. Het is zo grappig en mooi bedacht dat ik het mijn jongste dochter ook gun. Nu ze vier jaar is begint ze ook haar naam te herkennen, extra leuk!
  Vind het ook zo leuk dat jezelf een voorwoord erin kan zetten.

 25. Amandi schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn neefje Noah. Hij wordt in april grote broer en dit zou wel heel leuk zijn om dan te geven! Ik heb je net geliked op facebook! op instagram volg ik je natuurlijk al 😉

 26. Margriet schreef:

  Oh ik vind deze boeken zo leuk! Ik had er pas al bijna een besteld, maar toch maar niet gedaan omdat ik maar blijf kopen voor de kleine meid. Ik doe daarom graag mee met de actie voor onze dochter: Annebel.

 27. Mirjam Hellingman schreef:

  Hop Hop Hop. ook deze actie is weer top! Ik doe heel graag mee met dit herfst blogfeestje! Wat een geweldig leuk boek heb je ter beschikking gesteld. Ik zou deze heel graag voor mijn kersverse nichtje Emily willen winnen! Ze heeft er dan nog jaren plezier van.

 28. Jyyll schreef:

  Ik doe super graag mee voor mn zoontje. Hij is enorm gek op boekjes lezen en dit boekje is al helemaal geweldig. Doordat het zo gepersonaliseerde is blijft het een boekje voor altijd. Echt super gaaf! <3

 29. Monique schreef:

  Dit lijkt mij een super leuk boek! Ik doe graag mee voor mijn kleine meid die nu leert lezen en waarbij dit boekje zeker van pas kan komen 🙂

 30. Fleur schreef:

  Het is zo’n leuk boek! Ik heb hem laten maken voor een van mijn dochters, maar zou het natuurlijk wel leuk vinden als ik de andere ook zo’n persoonlijk boek kon geven

 31. Heleen schreef:

  Wat een onwijs leuk boek! Mijn zoontje van 4 is helemaal bezig met letters dus ik zou het graag winnen voor hem: Mylian. Overigens lees ik je blogs altijd met veel plezier!

 32. Milou schreef:

  Ik zou het ontzettend leuk vinden om dit boekje te winnen voor vrienden die net een kindje hebben gekregen. Hun start was een beetje vals maar ik weet zeker dat hun kindje later, en de ouders nu, ontzettend blij met dit boekje zouden zijn.

 33. Manon schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Stijn. Hij is 15 maanden en hij doet niets liever dan boekjes lezen. zodra hij neergezet wordt trekt hij alle leesboekjes uit de kast en gaat hij ze 1 voor 1 doorbladeren. zo kan hij zich prima een uur vermaken. voor het slapen gaan nog samen dieren aanwijzen of flapjes openmaken is altijd dikke pret!

 34. Bodil schreef:

  Super leuk! Niet alleen zo’n bijzonder boek met je eigen naam, maar ook alle gave afbeeldingen vind ik erg mooi! Onze Alyssa wil vast graag op speurtocht naar haar naam 😉

 35. Marjolein schreef:

  Ik hoor heel enthousiaste verhalen over dit boek, ik doe graag een poging. Prentenboeken heb je nooit genoeg. En ik ga je gelijk volgen, mijn dochtertje is vandaag 3 maanden, dus leuk om wat over een leeftijdsgenootje te lezen! Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.