Verlanglijstje voor Nomi’s tweede verjaardag

cadeautjes-tweede-verjaardag

Het lijkt nog maar pas geleden dat ik bezig was met een verlanglijstje voor Nomi’s eerste verjaardag, maar inmiddels is ze al bijna 2. Bijna een peuter, en dit jaar zal ze een stuk meer snappen van haar verjaardag en de cadeautjes als vorig jaar. Toen heb ik zelf vooral dingen bedacht die leuk zouden zijn voor haar verjaardag, maar inmiddels kan ze zelf goed aangeven wat ze leuk vindt.

poppenbadje

Nomi is gek pop poppen en op dit moment doet ze ze in bad in de wasbak van haar keukentje. Kan prima, maar poppenspulletjes, zoals dit poppenbadje zouden erg leuk zijn voor haar.

doktersset

Laatst waren we op het consultatiebureau en daar lag een dokterskoffertje. Nomi vond alles heel interessant en ze wilde eigenlijk helemaal niet meer weg, dus dit zou ook een heel geschikt cadeautje zijn.

woezel-pip

Sinds ik Woezel en Pip luiers voor Nomi heb gehaald is ze helemaal fan. Ze herkent ze overal en vooral Pip is favoriet. Een Woezel en Pip cadeautje zou het waarschijnlijk dus heel goed doen.

boeken

Nomi vindt boekjes heel erg leuk en hoewel ze er al best veel heeft, ben ik van mening dat je niet snel te veel boeken hebt. Boekjes zijn hier dus altijd welkom.

puzzel

Sinds kort vindt Nomi puzzels heel leuk. Eerst keek ze er niet echt naar om, nu zegt ze regelmatig ‘puzzel maken?’. Ik kwam deze puzzel tegen die geschikt is voor kindjes vanaf 2 jaar, perfect voor haar tweede verjaardag dus.

minnie-duplo

Ook Duplo is hier op dit moment een groot succes. Sinds kort begint ze er een beetje mee te bouwen, maar de dieren en poppetjes zijn nog steeds favoriet. Nomi vindt Mickey en Minnie Mouse heel leuk, dus deze set vindt ze vast leuk.

vestje

En het laatste item op Nomi’s verlanglijstje is misschien een beetje raar voor een meisje van bijna 2, maar Nomi wordt echt blij van kleding. Laatst was ik met haar in de Hema en ze vond van alles mooi en ze wilde allemaal dingen passen. Ze probeerde haar schoenen uit te doen omdat ze een broek had gezien die ze mooi vond en ze was helemaal blij met haar nieuwe jurkje. Vooral kleding met rood, roze en met diertjes erop doen het heel goed bij haar.

Ik vond het dit jaar veel makkelijker om een verlanglijstje te maken dan vorig jaar, omdat Nomi nu behoorlijk duidelijk aangeeft wat ze wel en niet leuk vindt. Weet jij nog leuke cadeaus voor een meisje van 2?

Dit artikel bevat affiliatielinks. Als je iets koopt via deze links krijg ik een klein deel van de omzet, en het kost jou niks extra’s. 

8 gedachten over “Verlanglijstje voor Nomi’s tweede verjaardag

 1. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vond dokterssetjes altijd leuk om te geven. Als ik dan ziek was, of heel moe, kon ik toch heel goed met de kinderen spelen. Dan ging ik gewoon liggen als patiënt en zij luisterende naar mijn hart en keken in mijn oren terwijl ik een dutje deed.

 2. MetMirjam schreef:

  Leuk lijstje! Ik heb een dokterset voor Fiene op haar verlanglijstje voor Sinterklaas staan. Ze loopt ane steeds met koffertjes de kamer door en dan noemt ze zichzelf al dokter Fiene haha.

 3. Lilian schreef:

  Leuk! Ik vond voor twee jaar ook een stuk makkelijker dan voor Jav zijn eerste verjaardag. De duplo van Mini Mouse vind ik het leukste, daar kan ze echt nog een hele lange tijd mee vooruit en met Sinterklaas en kerst nog verder uitbreiden.

 4. Susan schreef:

  Mijn dochter word ook twee. Ze krijgt/vraagt een keukentje, boekjes, play doh klei, nijntje wat hoort erbij spel, duplo boerderij, nijntje servies, puzzels en snijfruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.