Hoera, Lenn is 3 jaar!

3 jaar

Hoera! Vandaag is Lenn 3 jaar geworden! Wat keek hij uit naar deze dag zeg… Telkens vroeg hij of hij al jarig was, en telkens keek hij een beetje teleurgesteld toen ik zei dat dat niet zo was. Maar nu is het eindelijk zo ver; Lenn is 3 jaar!

3 jaar geleden…

Laten we eens beginnen met lekker sentimenteel terugblikken. Ik herinner het me allemaal nog als de dag van gisteren. Hoe ik op 21 juli 2016 nog even een buikfoto maakte, omdat ik 41 weken zwanger was. Vervolgens gingen we naar het ziekenhuis voor de laatste controle. Lenn leek het nog wel prima te vinden in mijn buik. Maar wat was ik er vreselijk klaar mee.

Die dag werd ik ingeleid. Dat hadden we de week ervoor al afgesproken. De gynaecoloog zei toen nog dat de kans best groot was dat de bevalling voor die tijd vanzelf al zou beginnen. Mijn gevoel zei dat dat niet zou gebeuren, en dat bleek te kloppen. Op 21 juli werd er een ballonnetje geplaatst, vervolgens kreeg ik al vrij snel weeën, en op 22 juli 2016 om 13.36 uur werd Lenn geboren door middel van een keizersnede. Wil je weten hoe dat precies ging? Lees dan mijn bevallingsverhaal eens.

3 jaar alweer!

Lenn was een moeilijke baby, maar juist een hele makkelijke dreumes en peuter. Oké, ik heb mijn handen behoorlijk vol aan hem, maar ik vind hem absoluut geen moeilijk kind. Hij is ontzettend grappig, nieuwsgierig en eigenwijs. En gewoon een heerlijk kind!

De peuterpuberteit lijkt alweer op zijn retour te zijn. De laatste keer dat hij zichzelf schreeuwend op de grond gooide omdat hij iets niet mocht, is al een hele tijd geleden. Meneertje onderhandelt nu liever en gooit dan zijn charmes in de strijd. En daar is hij goed in… Met zijn schattige koppie en guitige lachje krijgt hij wel erg veel voor elkaar. Een beetje te veel, soms. Hij weet bijvoorbeeld precies wat hij moet doen om mij aan het lachen te maken en dat doet hij regelmatig als hij iets heeft gedaan wat niet mag.

Feestje!

Natuurlijk gaan we een gezellig feestje vieren, maar dat doen we aanstaande zaterdag pas. Maar vandaag gaan we er ook zeker een leuke dag van maken! Lenn krijgt alvast een cadeautje, we blazen vast een paar ballonnen op, we eten wat lekkers, en zo maken we er vandaag ook al een beetje een feestje van!

2 gedachten over “Hoera, Lenn is 3 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.