Lentekriebels tag

lentekriebels

Nog heel eventjes en dan is het lente! Naast de zomer is het mijn favoriete seizoen (want tja, ik hou gewoon van lekker weer) en toen ik de lentekriebels tag tegenkwam op Mommystories.nl besloot ik hem ook in te vullen.

1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt als je het woord ‘lente’ hoort?

De zon! In de winter mis ik de zon echt, en dan kan ik niet wachten op lekker weer.

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?

Sowieso naar bloemetjes. Ik stel me er een beetje zo’n roze wasmiddelluchtje bij voor haha. Lekker zoet, fris en bloemig.

3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?

Ik vind pasteltinten heel mooi voor in de lente, maar ik moet zeggen dat ik mijn nagels echt heel weinig lak. Natte nagels zijn niet zo handig met twee kinderen in huis, en vaak vergeet ik het ook gewoon.

4. Wat is je favoriete lentebloem?

Ehm.. Ik vind de krokusjes buiten altijd erg leuk, maar verder heb ik eigenlijk niet zo heel veel met bloemen.

5. Welke lentetrend (make-up, fashion of beide) spreekt je dit jaar het meest aan?

Ik vind streepjes altijd erg leuk en dat zie ik heel veel in de lentecollecties, dus dat spreekt me erg aan dit seizoen. Verder vind ik bloemetjes heel gaaf, maar volgens mij zie je dat bijna iedere lente wel. Ik weet niet of je dat echt een trend kunt noemen. En verder zal ik maar gewoon toegeven dat ik niet zo heel erg op de hoogte ben van de nieuwste trends haha.

6. Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje, geurkaars of beide)?

Pff geen idee. Ik draag niet zo heel vaak geurtjes en ik heb er wel een paar die heel lekker zijn, maar dat zijn geen typische lenteparfums.

7. Houd jij een lenteschoonmaak?

Ehh geen commentaar! Nee hoor grapje. Dat is wel de bedoeling eigenlijk, ik weet alleen nog niet hoe, wat en wanneer. Maar een keer flink opruimen en schoonmaken is eigenlijk wel nodig.

8. Wat is je favoriete lenteaccessoire?

M’n zonnebril, ik kan niet wachten tot ik hem weer op kan doen haha! En dan niet één specifieke, maar gewoon, ik heb zin in de zon en ik mijn zonnebrillen weer uit de kast halen.

9. Heb je nog leuke plannen voor de tulpvakantie of de vrije dagen?

Welke vakantie? Ik heb nu nog geen plannen, maar ik denk dat we als gezin wel wat leuks gaan doen. Hopelijk is het mooi weer en kunnen we lekker buiten zijn. Dan zouden we bijvoorbeeld naar de kinderboederij of naar de dierentuin kunnen gaan.

10. Omschrijf je favoriete lenteoutfit.

Een spijkerbroek met een leuk t-shirtje (ik shopte laatst een zwart/wit gestreept shirtje en die wil ik heel graag zonder vestje aankunnen) en teenslippers eronder. Of een jurkje, en dan ook weer met teenslippers. Die mis ik echt!

Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk om ook antwoorden van anderen te lezen, dus aarzel niet om hem over te nemen! En ik tag Mandy, Ellen, Dhini en Monique om hem ook in te vullen!

5 gedachten over “Lentekriebels tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.