In de vakantiestemming blijven met je herinneringen op linnen

herinneringen op linnen

Missen jullie de zomervakantie al? Ik wel! Ik heb regelmatig heimwee naar de camping in Zeeland en ik zou graag weer teruggaan. Terwijl ik toen wel een beetje klaar was met de hittegolf, heb ik er eigenlijk ook wel van genoten. Lekker zwemmen, naar het strand, ’s avonds laat nog in een zomerjurkje buiten kunnen zitten… Heerlijk! Om dat fijne vakantiegevoel nog een beetje te houden, heb ik bedacht om één of meerdere vakantiefoto’s op canvas te laten afdrukken. Zo genieten we het hele jaar door nog van onze vakantie en alle herinneringen!

Foto’s uitkiezen

Dan komt het lastigste; welke foto of foto’s wil ik laten afdrukken? We hebben geen vakantiefoto waar we alle vijf op staan (dat soort foto’s zijn sowieso erg zeldzaam bij ons) en het is wel leuk als we allemaal op de foto staan. Note to self; laat eens wat vaker een foto maken waar we allemaal opstaan! Maar goed, daarom is het misschien een beter idee om een paar verschillende foto’s uit te kiezen en om daar dan een leuke collage van te maken.

De leukste herinneringen

En het leukste is dan om foto’s uit te zoeken waar je de beste herinneringen aan hebt. Elena die modder aan het gooien is op het strand, Lenn die helemaal gelukkig is in het zwembad, Nomi die zoveel mogelijk spetters probeert te maken als ze in de zee springt… Ook ons uitje naar de Tropical Zoo mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Vakantiefoto’s op canvas

Vervolgens mag ik gaan puzzelen om de foto’s zo mooi mogelijk in een collage te verwerken. Even goed letten op de kleuren, wie erop staan, et cetera. Ik vind dat soort dingen altijd leuk om te doen, dus dat komt vast goed. Vervolgens nog even het materiaal kiezen. Ik vind een foto op canvas over het algemeen erg mooi, dus waarschijnlijk ga ik daarvoor. Andere materialen kunnen ook mooi zijn, zoals bijvoorbeeld een foto op hout. Met andere materialen heb ik weinig ervaring en ze zeggen niet voor niks ‘never change a winning team‘, dus waarschijnlijk houden we het gewoon lekker bij canvas.

Een plekje zoeken

En als ik de foto’s op canvas dan in huis heb, moet ik nog op zoek gaan naar een mooi plekje. We hebben al best veel dingen aan de muur hangen, maar boven de bank hebben we nog een lege plek. Als ik het daar ophang, zie je het meteen als je de kamer binnenkomt. Perfect dus, wat mij betreft!

Zo kunnen we dan lekker nagenieten van de vakantie. Ook voor de kinderen is het hartstikke leuk om telkens weer herinnerd te worden aan de vakantie. Ze vonden het geweldig en ze hebben het er nog regelmatig over. Lenn vroeg al of we volgend jaar weer naar dezelfde camping gaan, omdat hij het daar zo leuk heeft gehad. Nomi vond dat ook meteen een goed idee. Nou ben ik dat zelf eigenlijk niet van plan, want ik vind het juist leuk om telkens ergens anders naartoe te gaan, maar het betekent wel dat ze een hele leuke vakantie hebben gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.