Lenn is jarig!

Hiep hiep hoera, vandaag is Lenn 1 jaar! Precies een jaar voordat dit artikel online kwam (22 juli 2016, om 6.00 uur) zat ik nog vol in de weeën, en zou het nog een paar uur duren voordat Lenn met een keizersnede ter wereld kwam. Maar wat was ik blij toen hij om 13.36 uur uit mijn buik werd gehaald! En ik vind het ook hartstikke leuk dat hij vandaag een jaar is geworden.

Een dreumes!

Vandaag is Lenn geen baby meer, maar een dreumes. Een nieuwe fase, en bij Nomi vond ik het een hele leuke tijd. Stiekem ben ik ook wel een beetje blij dat de babytijd voorbij is, want het eerste jaar was niet altijd makkelijk. Maar op dit moment gaat alles eigenlijk hartstikke goed, en hopelijk blijft dat zo!

Verjaardag vieren

Vandaag vieren we Lenns verjaardag met onze familie. We vieren het niet zo heel uitgebreid, want voor Lenn is het waarschijnlijk het leukst als hij samen is met mensen die hij goed kent. Na zijn middagslaapje komt de visite, en dan maken we er gewoon een gezellig middag van.

Cadeautjes

Natuurlijk horen daar ook cadeautjes bij. Lenn krijgt van ons een houten autobaan, Nijntje boekjes, een paar spulletjes voor in het keukentje en een shirtje met zijn initialen (L.A.) erop. We hebben ook voor Nomi een cadeautje, om het voor haar ook een extra leuke dag te maken. Zij krijgt een My Little Pony.

Hopelijk zit het weer een beetje mee en kunnen we het lekker buiten vieren!

5 gedachten over “Lenn is jarig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.