Cadeautje voor mezelf!

cadeautje

Zo nu en dan mag je jezelf best wel eens verwennen, toch? Laatst kwam de postbode mij een pakketje brengen waar ik heel blij mee was! Vandaag laat ik zien wat erin zat.

Een nieuwe tas

guess tas

Nu Nomi en Lenn geen baby’s meer zijn hoef ik niet meer zo veel mee te nemen als we ergens naartoe gaan. Geen flesjes, aparte hapjes, stapels hydrofiele luiers, et cetera. Dus een grote tas is niet meer nodig en daarom was ik al eventjes op zoek naar een mooie nieuwe tas. Ik zag bij Brandfield hele mooie tassen en ik ging voor deze prachtige schoudertas van Guess.

guess

Kijk dit detail nou, is het geen plaatje? Ik was al snel helemaal verliefd. Oké, ik twijfelde even omdat ik nog veel meer mooie tassen zag. Maar dit mooie exemplaar bleef toch mijn favoriet.

tas

Er zit meer ruimte in dan ik in eerste instantie dacht, ik kan dus nog steeds best veel meenemen. De onderkant is 40 cm breed en 14 cm diep en hij heeft een inhoud van 12 liter.

Nieuwe oorbellen

cadeautje

Ondanks dat ik ze lang niet iedere dag draag, ben ik gek op oorbellen. Daarom besloot ik ook even te kijken welke mooie oorbellen er allemaal te koop zijn bij Brandfield, en ik vond een heel mooi paar.

oorbellen

Ze zijn van het merk Selected Jewels en ze zijn helemaal van zilver. Ze zijn vrij klein en niet zo opvallend, maar ik vind ze wel heel erg mooi.

oorbellen door je oor

Op de foto hierboven was het waarschijnlijk niet heel duidelijk, maar zo draag je ze. De oorbel gaat dus door je oor heen. Dat voelt even gek als je ze in doet, maar daarna voelt het net als gewone oorbellen. En ik vind het zelf erg mooi staan!

Geef jij jezelf wel eens een cadeautje? En wat vind je van mijn tas en oorbellen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brandfield.

3 gedachten over “Cadeautje voor mezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.