MIJN GOEDE VOORNEMENS

Ik begin dit jaar op 2 januari met mijn goede voornemens. Waarom? Ik wil onder andere gezonder gaan eten (en drinken), en op 1 januari begon ik met een glas champagne. Niet het beste begin, dus. Daarnaast waren de winkels dicht, dus kon ik ook niks gezonds kopen. En zodat ik het niet op de eerste dag op zou geven, leek het me beter om een dagje later te beginnen.

– Gezonder eten en drinken
Dat zei ik hierboven dus al. Ik geef borstvoeding, dus echt diëten mag niet, maar ik wil wel weer gezonder gaan eten. Meer fruit bijvoorbeeld, meer water drinken en minder slechte tussendoortjes.


– Meer bewegen
Het Wii balance board staat nogal te verstoffen en laatst bedacht ik me dat ik daar wel weer eens wat mee kon gaan doen. Ook qua bewegen moet ik nog even rekening houden met het feit dat ik net een kindje heb, na een keizersnee moet je namelijk een hele tijd rustig aandoen.


– Vaak met Nomi naar buiten gaan
Dat is ook beweging natuurlijk. En daarnaast vind ik het gewoon belangrijk dat ze buiten komt, en dat ze het buiten ook leuk gaat vinden. Als het weer het toelaat, wil ik regelmatig met haar gaan wandelen.


– Artikelen vooruit schrijven
Soms heb ik 10 artikelen klaarstaan, en soms ook helemaal niks. Daar wil ik wat meer structuur in krijgen en ik wil ervoor zorgen dat ik altijd een paar artikelen klaar heb staan (wat op dit moment niet het geval is trouwens, oeps).


– Beter leren koken
Ik ben echt geen keukenprinses. Bart kookt vaker dan ik en hij kan het ook veel beter. Ik wil vaker gaan koken, en minder vaak pakjes gaan gebruiken. Gewoon alles zelf doen, dat is natuurlijk ook veel gezonder.


– Minimaal 6 maanden borstvoeding blijven geven
Omdat dat het beste is voor Nomi. En daarna zien we wel weer verder, misschien blijf ik het nog wel veel langer doen.


– Besluiten wat ik precies met mijn blog wil
Heb ik nou een mamablog? Een beautyblog? Een lifestyleblog? Ik ben er nog niet helemaal uit, dus daar moet ik echt eens over gaan nadenken.

Wat zijn jouw goede voornemens?

14 gedachten over “MIJN GOEDE VOORNEMENS

  1. Michelle schreef:

    Mooie doelen! Ik wil ook weer wat gezonder gaan eten en mijn conditite langzaam weer opbouwen. Door rugklachten mag ik niet zomaar alles doen en een uur wandelen gaat lastig. Langzaam beginnen en opbouwen dus. Verder hoop ik minder te stressen en meer te genieten dit jaar.

  2. Kim Buining schreef:

    Prachtige doelen! Ik wens jou al het goeds voor 2015 met je gezin! Mijn doel is om bewuster te gaan leven. Een van de dingen om dit te behalen is dat ik nog meer ga minimaliseren. Op mijn blog deel ik daarom een challenge die ik een week ga doen om dit te kunnen behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.