Must have; Dooky

dooky-02

Toen Nomi een baby was kende ik de Dooky nog niet. Als de zon in de kinderwagen scheen maakte ik een hydrofiele luier met wasknijpers aan de kinderwagen, zodat Nomi geen last had van de zon. Het werkte wel, maar handig was anders. Toen ik zwanger was van Lenn kwam ik de Dooky tegen en daar was ik erg benieuwd naar.

dooky-04

Lenn is in de zomer geboren en ik liep regelmatig buiten terwijl de zon scheen. Vaak liet ik de Dooky gewoon loshangen, maar je kunt hem met de touwtjes aan de zijkant ook vastmaken zodat hij wat beter blijft zitten. Let wel op als het erg warm is, als de warme lucht niet uit de kinderwagen kan, wordt het er erg warm en dat kan gevaarlijk zijn.

dooky-03

Hij werkt perfect tegen de zon en ook tegen prikkels van buitenaf. Nomi was als baby snel overprikkeld en dat wilde ik bij Lenn voorkomen, dus tijdens het wandelen hing ik vaak de Dooky naar beneden. Op die manier kon Lenn lekker rustig slapen.

dooky-01

Ik gebruik hem niet alleen voor buiten, ook voor binnen is hij ideaal. Toen we naar Lego World gingen heb ik hem veel gebruikt, anders was het voor Lenn natuurlijk wel heel veel. Hierdoor heeft Lenn het grootste deel van de tijd heerlijk liggen slapen.

dooky-05

En omdat ik de printjes van Dooky zo leuk vind, heb ik ook een kap voor de maxi cosi gehaald. Dat staat wat leuker dan de zwarte kappen die standaard bij de maxi cosi zitten.

Ik ben dus heel enthousiast over de producten van Dooky, het is echt veel handiger dan een hydrofiele luier. Meer informatie over de producten van Dooky vind je op Originaldooky.com.

Heb jij een Dooky?

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

3 gedachten over “Must have; Dooky

  1. Marijke schreef:

    Klinkt heel handig zo’n dooky. Toen mijn dochter geboren werd waren deze er nog niet. Onze tweede word in april geboren dus kan ik er mooi 1 gebruiken tijdens de mooie maanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.