Een wereldkaart op canvas om het speelhoekje op te leuken

speelhoekje

Achterin onze woonkamer hebben we een speelhoekje voor Nomi en Lenn. Daar staat een keukentje en manden vol met (veel te veel) speelgoed. Vooral het keukentje is een groot succes, daar spelen ze bijna iedere dag wel eventjes. Ik wilde al een tijdje iets moois ophangen in het speelhoekje, want ik vond die kale wand een beetje saai. En toen kwam ik opeens in contact met Wereldkaarten.nl!

Wereldkaarten op canvas

Ik vind wereldkaarten ontzettend leuk. Nomi heeft er al eentje op haar slaapkamer en ze vindt hem zelf ook erg leuk. Dat is een poster, en deze keer ging ik voor een wereldkaart op canvas. Ik koos een groot formaat uit, namelijk 100 x 150 cm. Mocht je dat te groot vinden, dan kun je natuurlijk ook een kleinere bestellen. En je kunt kiezen uit andere materialen, zoals hout of een prikbord.

wereldkaart

Ik vond het best moeilijk om een keuze te maken, want op de site staan heel veel mooie wereldkaarten. Eerst wilde ik gaan voor een gouden wereldkaart, maar uiteindelijk besloot ik dat ik toch voor een leuk kleurtje wilde gaan. Dat vond ik wat meer passen bij het speelhoekje. Daarom ging ik voor deze, de ‘ecoline canvas’.

De wereldkaart

wereld kaart

Een paar dagen later kwam hij binnen en wat is hij mooi! Ik ben er echt heel blij mee. De kleuren zijn prachtig en hij staat ook gewoon heel erg leuk in het speelhoekje. Ondanks dat hij groot is, is hij niet té opvallend. De achtergrond is namelijk wit, en dat zorgt ervoor dat het toch een beetje rustig blijft.

Het speelhoekje ziet er nu een stuk leuker en gezelliger uit. En ondanks dat Nomi en Lenn natuurlijk nog weinig snappen van zo’n wereldkaart, vinden ze hem ook erg mooi!

Vind jij wereldkaarten ook zo leuk?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. Meer hierover lees je in mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.