Dagboekje #240; blogverjaardag, toch geen peutergym en Natuurmuseum

natuurmuseum

Vorig week nam ik me voor om weer wat meer naar buiten te gaan. Ondanks de kou lukte dat redelijk, en Nomi en Lenn vonden het erg leuk. Vrijdag vierden we mijn blogverjaardag, zaterdag wilden we naar de peutergym gaan en zondag gingen we naar het natuurmuseum.

Maandag

dreumes

Nadat we Nomi maandagochtend naar de peuterspeelzaal brachten, deden Lenn en ik samen boodschappen. En dat is altijd best een uitdaging. Hij luistert niet bepaald goed, maar hij wil wel graag lopen. En tussendoor neemt hij regelmatig even pauze haha. ’s Middags waren we lekker thuis, en Nomi en Lenn wilden graag televisie kijken.

Dinsdag; samen schoonmaken

klusjes

Dinsdag was het tijd om het huis eens goed schoon te maken. En daar kreeg ik hulp bij van Nomi en Lenn. Nomi vindt het heel leuk om schoon te maken en daar maak ik natuurlijk graag gebruik van! ’s Middags scheen het zonnetje en we gingen even lekker naar buiten.

speeltuin goor

We hebben een stukje gewandeld en Nomi en Lenn speelden even in de speeltuin. Toen we terug kwamen, bracht de postbode een pakketje met ‘water met een fruitsmaakje’ van Sourcy. Nomi en Lenn vonden het erg lekker!

Woensdag

geen make-up

Woensdagochtend werd Nomi opgehaald door mijn schoonmoeder. Lenn en ik deden boodschappen en daarna wilde Lenn zijn banaan graag eten op Nomi’s stoel. ’s Middags maakte ik een selfie zonder make-up, voor de #mijngezichtzonderpoespas challenge.

Donderdag

temptation island

Ook donderdag had ik wat quality time met Lenn. ’s Ochtends was Nomi op de peuterspeelzaal, en ’s middags ging ze spelen bij mijn moeder. Ik wandelde een stukje met Lenn, maar het was toch wel erg koud… ’s Avonds keken we Temptation Island.

Vrijdag; blogverjaardag

Vrijdagochtend gingen we even naar de stad. We kochten bij Zeeman twee shirtjes voor Nomi (in maat 110/116, ze groeit zo hard de laatste tijd!). Op één daarvan stond mijn tatoeage, dus die moest natuurlijk mee naar huis.

dreumes kat

Daarna lag Lenn op de grond met Pablo te spelen. ’s Middags vierden we mijn zesde blogverjaardag met ballonnen en chipjes. Dat vonden Nomi en Lenn natuurlijk erg leuk.

Zaterdag

Zaterdagochtend wilde ik met Nomi naar de peutergym gaan. Maar toen we daar kwamen, bleek het niet door te gaan. Nomi was heel boos en verdrietig, en het was natuurlijk ook niet leuk voor haar. Ik had ’s ochtends nog op de site gekeken, maar daar stond niks op. Dus we proberen het volgende week nog maar een keertje. Zaterdagmiddag gingen we naar mijn ouders. Daar borrelden we, en daarna bleven we er eten.

Zondag; natuurmuseum

natuurmuseum holterberg

Zondagochtend deed ik samen met Nomi boodschappen. ’s Middags wilden we iets leuks doen, en we besloten naar het Natuurmuseum Holterberg te gaan. Dat was erg leuk om te zien, hoewel Nomi al die dieren toch wel een beetje eng vond. Later zei ze dat ze het toch wel een ‘klein beetje leuk’ vond.

2 gedachten over “Dagboekje #240; blogverjaardag, toch geen peutergym en Natuurmuseum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.