NEW IN

Jullie weten wel dat ik erg van (online) shoppen hou, en momenteel vind ik het vooral heel leuk om babykleertjes te kopen. Daarom wil ik jullie vandaag kennis laten maken met een webshop waar ik zelf heel enthousiast over ben, namelijk Kleertjesdoos.com. Het is een webshop die tweedehands kleding verkoopt, maar alleen kleding die er echt nog uitziet als nieuw. Kleertjesdoos verkoopt ook kleding die nooit is gedragen, en waar soms zelfs het kaartje nog aanzit. Je kunt hier dus leuke merkkleertjes kopen, maar dan voor een veel lagere prijs. 

Als je zelf nog kinderkleding hebt, die je niet meer gebruikt, kun je dit natuurlijk insturen. Je kunt je aanmelden via de intakepagina en daar wordt verder uitgelegd wat je moet doen. Je kunt ervoor kiezen om meteen geld te krijgen voor je kleding, maar je kunt ook kiezen voor shoptegoed, zodat je zelf weer iets anders kunt uitzoeken. 
Natuurlijk wil ik jullie ook mijn aankoopjes laten zien. Ik had me eigenlijk voorgenomen om niks meer in kleine maatjes te kopen, maar dit setje in maat 50 vond ik te schattig om niet in mijn digitale mandje te doen. Ik heb echt niet veel kleertjes in maat 50 en volgens de verloskundige is ze heel gemiddeld qua grootte, dus ze zal er wel een tijdje inpassen. Beide items zijn van Noppies. 
Dit boxpakje is van het Franse merk Sergent Major en ik vond hem heel erg schattig. Hij is lekker warm en zacht en hij ziet eruit alsof hij nooit is gedragen.
Ik vertelde jullie al dat je via deze webshop ook nieuwe kleertjes kunt kopen, zoals bijvoorbeeld dit t-shirtje van Lief. Het kaartje ziet er nog aan, dus hij is echt nooit gedragen. Het rechter shirtje is van Mexx en de tekst is voor mij erg toepasselijk, haha. 
Deze items zijn allebei van Name It, een merk dat echt veel leuke babykleding heeft. De trui is eigenlijk voor jongens, maar ik vind dat het ook prima kan voor meisjes. 
Om te laten zien dat de webshop echt alleen kleertjes verkoopt die er als nieuw uitzien, stuurde de eigenaresse deze romper mee. Hij is heel schattig, maar een beetje verwassen en daarom vind ze hem niet geschikt voor de webshop. 
Hier zie je wat beter dat de stof niet helemaal meer mooi is. Dit soort kleding wordt dus niet verkocht, maar gaat naar een goed doel. Zo komt het dus toch goed terecht. 
Hier zie je het verschil met kleding die wel goed genoeg is om te verkopen. De andere items zijn echt nog als nieuw, je ziet niet dat het al gedragen is. 
Zelf heb ik nu nog geen kleertjes die niet meer worden gebruikt, maar ik ga deze site zeker onthouden! 
Voor de mama’s (to be) die het leuk vinden om te shoppen via deze site, heb ik een leuke kortingscode. Met de code ‘blogfeestkorting’ krijg je 15% korting op je bestelling! 

25 gedachten over “NEW IN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.