VIPBOX NOVEMBER

Deze maand kreeg ik een hele andere Vipbox dan andere maanden, namelijk een ‘we only want you for your body’ box, met alleen maar producten van Anatomicals. In de vorige boxen zaten altijd meerdere make-up producten, maar in deze box zitten alleen maar producten die bedoeld zijn voor je huid. Echt een keer wat anders, dus. 

De producten van Anatomicals zien er echt heel leuk uit en ze hebben hele leuke teksten. Het is natuurlijk niet het belangrijkste, maar ik vind het altijd erg leuk als producten er aan de buitenkant leuk uitzien. 
Als eerste zitten er vier maskertjes in. Drie maskers voor je gezicht en een voor je huid. Ze kosten € 1,95 per stuk. 
Deze twee producten zijn voor ’s nachts. Een oogmasker met een leuke tekst, die € 9,95 kost en een sleep balm die € 4,95 kost. Deze balsem schijnt ervoor te zorgen dat je beter slaapt, ik ben erg benieuwd! 
Van lippenbalsems kun je er nooit teveel hebben, dus ook dit product vind ik erg leuk. Ook de tekst is weer erg grappig. Deze lippenbalsem kost € 4,00. Onderaan op de foto zie je een spot stick die € 3,95.
Als laatste zit er ook een hand cream in, die € 4,95 kosten een een body cleanser, die € 3,95 kost.
Ik vind de Vipbox van deze maand echt heel leuk en ik zal de producten ook zeker gaan gebruiken. Ik ben van plan om een aantal producten te gaan reviewen, dus als jullie voorkeur hebben voor bepaalde producten; let me know! 
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl.

21 gedachten over “VIPBOX NOVEMBER

  1. Kirsty schreef:

    Vind de inhoud ook heel leuk! Heb net een abonnement op de VIP box genomen, dus ben heel benieuwd wat er volgende maand inzit 🙂 Ben trouwens denk ik het meest benieuwd naar de anti-spot stick en de sleep balm!

  2. Lies schreef:

    Hele leuke box! Ik vind het zelf ook altijd wel leuk als de producten er van de buitenkant ook mooi uitzien. Ik ben vooral wel heel erg benieuwd naar de hand cream en de sleep balm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.