Nieuwe schoenen voor Nomi, Lenn en Elena

Door het lekkere weertje van vorige week raakte ik helemaal in de lentestemming en daarom ging ik samen met de kinderen op zoek naar nieuwe schoenen, want het wordt nu wel echt te warm voor laarsjes. Ik liet de kinderen zelf kiezen welke schoenen ze mooi vonden, en dit zijn ze geworden!

Schoentjes van Bunnies JR voor Elena

bunnies schoentjes

Elena koos deze schattige klittenbandschoentjes uit. Ze vond vooral de glitters erg mooi en dat snap ik helemaal! Door de klittenbandsluiting kan ze de schoentjes zelf aan en uit doen, en dat is voor mij dan weer lekker makkelijk.

bunnies schoentjes

‘Zijn die voor mij?!’ vroeg ze toen ik de schoenen liet zien. Ze was helemaal blij toen ik vertelde dat ze inderdaad voor haar zijn en ze wilde ze meteen aan. ‘Ja! Die passen mij!’ riep ze enthousiast. Het zijn lekkere stevige schoentjes waar ze fijn op kan lopen, rennen, klimmen, klauteren, et cetera.

Bunnies JR schoenen voor Nomi

bunnies maat 32

Ook Nomi kon goed slagen bij Bunnies JR en zij ging voor deze gave sneakers. Ze zijn perfect voor kinderen zoals Nomi, die geen zin hebben om telkens hun veters te strikken. Naast de veters zit namelijk een ritsje, waarmee je ze makkelijk aan en uit kunt doen. Nomi is er heel blij mee, want ‘ze zijn supermooi en ze lopen ook super fijn!’.

bunnies maten

Het verbaasde me niks dat ze voor deze schoenen koos, dit is echt helemaal haar ding. Mooie lichte schoenen met haar lievelingskleur; roze. En deze schoenen zijn trouwens niet alleen leuk, ze zijn ook nog eens ‘animal friendly’!

Braqeez schoenen voor Lenn

braqeez schoenen

Terwijl Lenn qua kleding zowel voor jongens- als meisjeskleding kiest, kiest hij qua schoenen toch vaker voor schoenen uit de meisjescollectie. Maar meestal zijn het dan wel wat stoerdere schoenen, zoals deze gave sneakers. Net als Nomi’s schoenen hebben deze schoenen een ritsje naast de veters, zodat je de veters niet iedere keer hoeft te strikken. Ik maakte een dubbele knoop, en vervolgens hoefde Lenn alleen het ritsje maar open en dicht te doen.

braqeez sneakers

Ze passen Lenn perfect en hij is er heel erg blij mee. De sneakers staan leuk bij veel verschillende kleding en Lenn kwam me laatst nog vertellen dat ze echt heel lekker zitten.

Wil je meer leuke schoenen van deze merken zien? Kijk dan eens in de webshops van Bunnies JR en Braqeez!

Hebben jullie kinderen al nieuwe schoenen voor de lente en zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.