DAGBOEKJE #84

Afgelopen week was mijn eerste week alleen met Nomi, want Bart ging weer aan het werk. Ik had verwacht dat ik er even aan zou moeten wennen, maar eigenlijk voelde het alsof ik nooit anders had gedaan. Natuurlijk was het wel fijn toen Bart ’s middags weer thuis kwam. Ook vierden we afgelopen vrijdag Sinterklaas, en Nomi heeft ontzettend veel leuke cadeaus gekregen!

Hallo december! En jeetje, wat was het koud.. Ik twijfelde of ik wel met Nomi moest gaan wandelen, maar ze moet natuurlijk wel wennen aan het weer. Toen we terug kwamen, voelde ze gelukkig nog steeds lekker warm aan. Wel wordt haar huid ontzettend droog..
Dinsdagavond had Bart het gevoel dat er iets in zijn oog zat, en je kon ook iets zien zitten. Hij probeerde het eruit te vegen, maar dat lukte niet. We vermoedden dat het metaal was, dus belde hij de huisartsenpost om te vragen of dat kon wachten tot de volgende ochtend. Dat kon niet, dus hij moest naar de huisartsenpost. Daardoor waren Nomi en ik voor het eerst een avondje met zijn tweeën. Inmiddels is het weer helemaal goed met Barts oog.
Zelf maakte ik een klein inschattingsfoutje. Mijn wond van de keizersnee is aan de binnenkant gehecht, en aan de zijkant stak een klein stukje uit. In het ziekenhuis zeiden ze dat ik het er na een paar weken wel voorzichtig af mocht halen. Blijkbaar deed ik niet zo voorzichtig, want mijn wond ging weer een stukje open. Gelukkig zaten er nog gaasjes in het kraampakket. 
Donderdag was Nomi echt ontzettend veel wakker, waarschijnlijk was dat het begin van de regeldagen. Vanaf drie uur ’s nachts was ze bijna continu wakker, en aan het einde van de middag viel ze eindelijk in slaap. Daardoor had ik even tijd om een review te schrijven. 
Vrijdag was Nomi’s eerste Sinterklaas! Het was een hele geslaagde avond met hele leuke cadeautjes.
Dit dienblad met kaarsen en het beeldje kreeg ik, en daarnaast kreeg ik nog hele fijne dikke sokken en een sjaal. Toen ik dit had neergezet, kon ik het niet laten om ook de rest van de kerstspullen van zolder te halen. 

Gerelateerde artikelen:
– Dagboekje #83
– Dagboekje #82
– Dagboekje #81
– Dagboekje #80

11 gedachten over “DAGBOEKJE #84

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.